Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Συμπλήρωμα διατροφής με βάση το συνένζυμο Q10

Τα επίπεδα παραγωγής συνενζύμου Q10 μειώνονται με την ηλικία. Τα συμπληρώματα διατροφής που παρασκευάζονται με CoQ10 μειώνουν την ευθραυστότητα του δέρματος, την ευαισθησία του στις ακτίνες UV και την εμφάνιση των ρυτίδων. Γεμίζουν τα κενά με συνένζυμο Q10, ένα πολύτιμο μόριο απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα της πλειοψηφίας των ζωντανών οργανισμών.

GliSODin Skin Brightening με συνένζυμο Q10

Το ώριμο δέρμα ή το φωτοευαίσθητο δέρμα μπορεί να επωφεληθεί από μια θεραπεία με GliSODin Skin Brightening. Η επιδερμίδα γίνεται ομοιόμορφη και να προστατεύει τα κύτταρα του χόριου της από εξωτερικούς επιβαρυντικούς παράγοντες. Το δέρμα με τάση για ατέλειες μπορεί επίσης να επωφεληθεί από τις ιδιότητες μιας σειράς συμπληρωμάτων διατροφής εμπλουτισμένων με συνένζυμο Q10.

GLISODIN ANTI-AGING

Τι είναι το συνένζυμο Q10;

Ονομάζεται επίσης Q10, CoQ10 ή ουβικινόνη. Πρόκειται για ένα απαραίτητο μόριο που υπάρχει σε όλο το σώμα μας. Το όνομά του, ο όρος «ουβικινόνη», έχει τις ίδιες ρίζες με τη λέξη «ubiquity» που σημαίνει «παντού» ή «πανταχού παρουσία». Το συνένζυμο Q10 βρίσκεται ιδιαίτερα σε όργανα όπως η καρδιά, οι μύες, ο εγκέφαλος ή το στομάχι κ.λπ., δηλαδή σε όλα τα μέρη του σώματος που απαιτούν υψηλή ενεργειακή κατανάλωση. Αυτή η υπερ-βιταμίνη συμμετέχει στην παραγωγή ενέργειας και στη ζωτικότητα των ιστών και όλων των οργάνων. Το συνένζυμο Q10 υπάρχει επίσης στις κυτταρικές μεμβράνες, βοηθά τα κύτταρα να σταθεροποιηθούν και βοηθά στην προστασία τους από τις ελεύθερες ρίζες. Το σώμα μας είναι σε θέση να συνθέσει το συνένζυμο Q10 από θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες Β, C, μέταλλα, ιχνοστοιχεία ή αμινοξέα. Το σώμα μας είναι σε θέση να παράγει ουβικινόνη, ωστόσο η παραγωγή αυτού του μορίου μειώνεται με την ηλικία και τη γήρανση του οργανισμού. Από την ηλικία των 25 ετών το σώμα μας παράγει λιγότερα.

Πού μπορείτε να βρείτε το συνένζυμο 10;

Δεδομένου ότι οι συγκεντρώσεις του συνενζύμου Q10 μειώνονται με την ηλικία, τα συμπληρώματα διατροφής έχουν το ενδιαφέρον τους. Το CoQ10 βρίσκεται στη διατροφή στο κοτόπουλο ή το βοδινό κρέας, στα ψάρια, στα αμύγδαλα, στους ξηρούς καρπούς και στο έλαιο σόγιας. Για την κάλυψη των αναγκών του σώματος, μπορείτε να λάβετε μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που περιέχουν Q10, που συχνά βρίσκεται στη μορφή ουβικινόνης σε φόρμουλες. Αυτή η λιπαρή μορφή είναι μάλιστα πιο σταθερή, αφομοιώνεται καλύτερα από τον οργανισμό και άρα πιο αποτελεσματική. Όταν το σώμα απορροφά την ουβικινόνη, τη μετατρέπει σε ουμπικινόλη, την ενεργή μορφή του συνενζύμου Q10.

Q10, ποια είναι τα οφέλη για το δέρμα;

Αυτό το φυσικό ενεργό συστατικό είναι μια ισχυρή αντι-ελεύθερη ρίζα που βοηθά τον οργανισμό να καταπολεμήσει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Τα πρώιμα σημάδια γήρανσης οφείλονται εν μέρει στο οξειδωτικό στρες ή στην έκθεση στον ήλιο. Το συνένζυμο Q10 βοηθά το δέρμα να προστατευτεί από τη φθορά της υπεριώδους ακτινοβολίας. Η ουβικινόνη είναι ένα αντιγηραντικό μόριο που βοηθά στην καταπολέμηση της αποδόμησης του κολλαγόνου και μειώνει την ορατότητα των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Το Q10 είναι ένα καλλυντικό συστατικό που ενισχύει το υδρολιπιδικό φιλμ του δέρματος, καθώς συνεργάζεται με τη βιταμίνη Ε για την καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης.

Ποιο συμπλήρωμα διατροφής GliSODin περιέχει Συνένζυμο 10;

Συνένζυμο Q10 περιέχεται στο GliSODin Skin Brightening. Από μια ορισμένη ηλικία, σε περίπτωση ανεπάρκειας Q10 ή σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι ενδιαφέρον να παρέχεται στον οργανισμό ουβικινόνη. Τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν CoQ10 βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών για την επίτευξη όμορφου δέρματος και χρησιμοποιούνται σε συνέργεια με τοπική φροντίδα, αποκλειστικές κρέμες και κατάλληλα καλλυντικά. Οι φόρμουλες των συμπληρωμάτων διατροφής βοηθούν στην πρόληψη του σχηματισμού ρυτίδων, μειώνουν την εμφάνιση των υπαρχουσών ρυτίδων και ενισχύουν τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος. Τα συμπληρώματα διατροφής με Q10 μπορούν να βοηθήσουν στην εξομάλυνση του δέρματος και στη σφριγηλότητα του περιγράμματος του προσώπου. Αυτό το μόριο αφομοιώνεται καλά από το δέρμα και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση.
EL