Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

Συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε Πρωτεΐνη Σιταριού

Το GliSODin προέρχεται από τον συνδυασμό SOD πεπονιού και γλιαδίνης σίτου, μιας πρωτεΐνης που περιέχεται στα δημητριακά. Το SOD που εξάγεται από το πεπόνι είναι ένα πολύ αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό ένζυμο. Το σιτάρι επιτρέπει στο πεπόνι SOD να απορροφάται σωστά από τον οργανισμό για να κάνει τα συμπληρώματα διατροφής βιοδιαθέσιμα. Τα Nutricosmetics GliSODin δρουν στην ομορφιά του δέρματος, μειώνοντας τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, χάρη στην αντιοξειδωτική δράση των ενεργών συστατικών.

Γλιαδίνη και πρωτεΐνες σιταριού

Τα δημητριακά, συμπεριλαμβανομένου του σιταριού, είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της διατροφής μας. Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει: ιχνοστοιχεία, φυτικές ίνες, υδατάνθρακες, μέταλλα, βιταμίνες και πρωτεΐνες. Οι πρωτεΐνες από τα προϊόντα δημητριακών απορροφώνται από τον οργανισμό και στη συνέχεια μετασχηματίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες του. Το σκληρό σιτάρι ή το μαλακό σιτάρι είναι καλές πηγές πρωτεΐνης. Ένας κόκκος σιταριού αποτελείται από τρία μέρη: το εξωτερικό περίβλημα (το πίτουρο), τον πυρήνα και το φύτρο. Στον πυρήνα βρίσκονται οι πρωτεΐνες. Γίνεται διάκριση μεταξύ διαλυτών πρωτεϊνών και αδιάλυτων πρωτεϊνών, με τις τελευταίες να αποτελούν την πλειοψηφία. Οι γλιαδίνες και οι γλουτενίνες είναι αδιάλυτα μόρια.

Ποια είναι τα οφέλη της πρωτεΐνης σιταριού;

Στο GliSODin, η πρωτεΐνη σιταριού βρίσκεται στο επίκεντρο των συνθέσεων συμπληρωμάτων διατροφής. Το πεπόνι SOD είναι το βασικό συστατικό στις κάψουλες. Αυτή η πλούσια σε αντιοξειδωτικά Υπεροξειδική Δισμουτάση βοηθά στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες, το οποίο είναι εν μέρει υπεύθυνο για τη γήρανση των κυττάρων. Αυτό το αντιοξειδωτικό ένζυμο, όταν χρησιμοποιείται μόνο του με από του στόματος χορήγηση είναι αναποτελεσματικό, καθώς τα γαστρικά υγρά καταστρέφουν αυτό το πολύτιμο στοιχείο. Συνδυάσαμε λοιπόν πρωτεΐνη σίτου με SOD πεπονιού για να το κάνουμε αποτελεσματικό. Η γλιαδίνη είναι μια πρωτεΐνη που εξάγεται από το σιτάρι και χρησιμοποιείται στις συνθέσεις GliSODin. Αυτό το φυσικό στρώμα πολυμερούς επιτρέπει στο SOD να φτάσει στο έντερο και να μπορεί να προσφέρει τα οφέλη του στο σώμα και το δέρμα. Επομένως, τα συμπληρώματα διατροφής GliSODin περιέχουν SOD πεπονιού που σχετίζεται με την πρωτεΐνη σιταριού, γεγονός που κάνει τις κάψουλες βιοενεργές, με άλλα λόγια αποτελεσματικές!

Ποια συμπληρώματα διατροφής GliSODin περιέχουν πρωτεΐνη σίτου;

Οι τρεις φόρμουλες που αναπτύχθηκαν από το GliSODin ανταποκρίνονται σε διαφορετικά δερματικά προβλήματα. Το GliSODin To Stregthen the Body στοχεύει να βοηθήσει το ευαίσθητο δέρμα προστατεύοντας τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Το εύθραυστο ή προβληματικό δέρμα προστατεύεται καλύτερα από εξωτερικούς επιβαρυντικούς παράγοντες και μειώνονται οι βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών, το δέρμα είναι πιο ισορροπημένο, η ορατότητα των καφέ κηλίδων μειώνεται και αποφευγονται πιθανές αλλεργίες στον ήλιο.

Το GliSODin Anti-Aging παρέχει στα κύτταρα SOD από πεπόνι, πρωτεΐνη σιταριού, έλαιο Kριλ, έλαιο σπόρων Borage και έλαιο Ιπποφαούς. Η φόρμουλα συμπληρώματος διατροφής βοηθά στην πρόληψη των πρώτων σημαδιών γήρανσης και προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Τα Ωμέγα-3 δρουν σε συνέργεια με το SOD πεπονιού και τη γλιαδίνη σίτου για σύσφιξη και τόνωση του δέρματος, προστατεύοντάς το από τις επιπτώσεις της γήρανσης. Οι κάψουλες Anti-Aging επιβραδύνουν την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, αποτρέπουν τη θαμπή εμφάνιση και ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

Το GliSODin Skin Brightening προστατεύει εκ των έσω το θαμπό, ευαίσθητο στον ήλιο ή με τάση για ατέλειες δέρμα. Το SOD πεπονιού και η πρωτεΐνη σιταριού είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τα κύτταρα του δέρματος από το οξειδωτικό στρες και εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματος. Οι ρύποι, το περιβάλλον, ο ήλιος, το στρες και το κάπνισμα υποβαθμίζουν την ομορφιά της επιδερμίδας μας. Το συμπλήρωμα διατροφής Skin Brightening λειαίνει τις ατέλειες και αποτρέπει τις βλάβες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, συνιστάται να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, να χρησιμοποιείτε τοπική φροντίδα προσαρμοσμένη στα δερματικά σας προβλήματα και να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή. Τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν πρωτεΐνη σιταριού δεν συνιστώνται σε άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.