Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Αντιγηραντικές κρέμες και ορός

Ο χρόνος αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το δέρμα χάνει ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Μια αντιγηραντική κρέμα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του δέρματός του φέρνει ανάκαμψη και φως στην επιδερμίδα. Στοχευμένες τοπικές θεραπείες, όπως αντιγηραντικές κρέμες και οροί, βοηθούν στην ομαλοποίηση των γραμμών και την αναζωογόνηση του δέρματος.

Συνδυάστε αντιγηραντικές κρέμες και ορούς με το GliSODin Anti-Αging

Τα Nutricosmetics και τα τοπικά καλλυντικά δεν αλληλοαποκλείονται. Αντίθετα, υπάρχει πραγματικό όφελος από τη χρήση Nutricosmetics για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των τοπικών καλλυντικών. Όλες οι δημοσιευμένες κλινικές μελέτες με συνδυασμό καψουλών GliSODin και τοπικής φροντίδας έχουν δείξει βελτίωση στην ενυδάτωση, την ελαστικότητα και τις ρυτίδες.

GLISODIN ANTI-AGING

fav-logo-glisodin-dark_180x

ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤOY GliSODin Anti-Aging

Μία από τις εξαιρετικές πηγές Ωμέγα-3 παρέχεται από ένα μικροσκοπικό καρκινοειδές: το Κριλ. Το έλαιο Κριλ έχει πολύ υψηλή αναλογία….
Ενώ τα λίπη μπορεί να είναι επιβλαβή, δεν παρεμβαίνουν όλα τα έλαια στην καλή λειτουργία του σώματός μας. Τα λιπαρά οξέα είναι…
Το ιπποφαές είναι το μόνο γνωστό φυτό που περιέχει τόσο Ωμέγα 3, 6, 7 και 9 λιπαρά οξέα. Αυτός είναι ο λόγος που το έλαιό του…
Το SOD είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό ένζυμο, ικανό να καταπολεμήσει το οξειδωτικό στρες, μια από τις κύριες αιτίες της κυτταρικής γήρανσης.

Τι είναι οι αντιγηραντικές κρέμες και οροί;

Αν και η ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητο προϊόν για τη φροντίδα του δέρματός σας, τη θρέψη και την καθημερινή του ενυδάτωση, αυτό η φροντίδα δεν επαρκεί με την πάροδο του χρόνου. Τα κύτταρα του δέρματος δεν ανανεώνονται τόσο γρήγορα και η επιδερμίδα αφυδατώνεται. Η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου μειώνεται με την ηλικία, το δέρμα χαλαρώνει και γίνεται λιγότερο σφριγηλό. Άλλοι παράγοντες, όπως η φωτογήρανση, το κάπνισμα ή γενετικοί παράγοντες, μπορούν να ενισχύσουν την απώλεια ευελιξίας και ελαστικότητας του δέρματος και να προάγουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Για να εξασφαλίσετε κάποια άνεση στο δέρμα και να του φέρετε ευελιξία και ελαστικότητα, συνιστάται να χρησιμοποιείτε μια αντιγηραντική κρέμα. Οι οροί και οι κρέμες αντιγήρανσης είναι στην πραγματικότητα στοχευμένες θεραπείες που βοηθούν στην καθυστέρηση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων και επίσης αποτρέπουν την εμφάνιση χρωστικών κηλίδων. Με την ηλικία, μπορεί να εμφανιστούν σκούρες κηλίδες στα χέρια και το πρόσωπο. Από τη στιγμή που υπάρχουν σκούρες κηλίδες στο δέρμα, είναι δυνατό να καταφύγετε σε θεραπείες όπως αντιγηραντικές κρέμες και οροί για να τις μειώσετε και να περιορίσετε την εμφάνισή τους. Τα ενεργά συστατικά αυτών των θεραπειών δρουν με σφαιρικό τρόπο στο χαλαρό δέρμα του προσώπου.

Υπάρχει διάκριση ανάμεσα στην αντιγηραντική και την αντιρυτιδική φροντίδα. Ο όρος αντιγήρανση περιλαμβάνει όλες τις καλλυντικές θεραπείες που δρουν στη μείωση της ορατότητας των ρυτίδων, στη μείωση της χαλάρωσης του δέρματος ή στην πρόληψη των κηλίδων γήρανσης. Η θεραπεία αντιγήρανσης γεμίζει το δέρμα, γεμίζει τις ρυτίδες και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Στη συνέχεια χρησιμοποιείται μια αντιγηραντική κρέμα για πρόληψη. Η αντιρυτιδική φροντίδα έχει μόνο έναν στόχο: να στοχεύει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες για να τις κάνει λιγότερο ορατές. Δρα στα σημάδια της γήρανσης που υπάρχουν ήδη στο πρόσωπο.

Οι συμβουλές μας

Πώς λειτουργούν οι αντιγηραντικές κρέμες και οι οροί;

Για να περιποιηθείτε το δέρμα σας, να μειώσετε τα σημάδια γήρανσης και να αποφύγετε τη χαλάρωση του δέρματος, είναι απαραίτητο να υιοθετήσετε μια ρουτίνα ομορφιάς προσαρμοσμένη στο δέρμα σας και στα προβλήματά του. Έχει αναφερθεί ότι οι αντιγηραντικές κρέμες και οι οροί δεν προορίζονται αποκλειστικά για ώριμο δέρμα. Η εφαρμογή των σωστών πρακτικών και της σωστής φροντίδας το συντομότερο δυνατό είναι πιο αποτελεσματική.

Ο καθαρισμός και η απολέπιση είναι βήματα που δεν πρέπει να παραμεληθούν, αυτές οι πρακτικές επιτρέπουν στις θεραπείες αντιγήρανσης να διεισδύσουν καλύτερα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Ένα απαλό, λεπτόκοκκο προϊόν εξαλείφει τα ίχνη ρύπων – νεκρών κυττάρων, χωρίς να επιτίθεται στο δέρμα.

Η αντιγηραντική κρέμα και ο ορός δρουν σε βάθος στις στοιβάδες του δέρματος για να εξομαλύνουν τα σημάδια της γήρανσης. Ο ορός είναι συχνά πιο ελαφρύς από την κρέμα, έχει πολλαπλή συγκέντρωση σε ενεργούς παράγοντες, το δέρμα τον απορροφά γρήγορα και είναι δεκτικό σε όλη τη φροντίδα που θα ακολουθήσει. Αυτή η θεραπεία είναι ιδανική για να υποστηρίξει άλλες τοπικές φόρμουλες στοχευμένες στην ιδιαιτερότητα του ώριμου δέρματος. Μετά τον καθαρισμό του δέρματος, ο ορός παρέχει μια ακριβή και στοχευμένη απόκριση στην επιδερμίδα, βοηθώντας τη να διατηρεί ενυδατωμένη και ελαστική επιδερμίδα. Οι οροί αντιγήρανσης βοηθούν στην αποκατάσταση μιας ομοιόμορφης και φωτεινότερης επιδερμίδας.

Όλοι οι τύποι δέρματος χρειάζονται ενυδάτωση. Οι αντιγηραντικές κρέμες ή θεραπείες συνδυάζουν ενυδατική και συσφικτική δράση. Ορισμένα προϊόντα περιέχουν έναν παράγοντα αντηλιακής προστασίας που δρα ως αντιγηραντική ενυδατική προστατευτική θεραπεία. Ορισμένες θεραπείες επικεντρώνονται σε χαλάρωση του προσώπου, έλλειψη σφριγηλότητας, απώλεια λάμψης, ρυτίδες, περιοχή των ματιών, πρήξιμο κ.λπ.

Ποια συμπληρώματα διατροφής υποστηρίζουν τη δράση των αντιγηραντικών κρεμών και ορών;

Μια αντιγηραντική ρουτίνα ομορφιάς μπορεί να βασίζεται σε συμπληρωματικές δράσεις: τοπικές θεραπείες όπως κρέμες ή οροί και πόσιμα διαλύματα λειτουργούν σε συνέργεια. Τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν αντιοξειδωτικά ενεργά συστατικά μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα των αντιγηραντικών κρεμών και ορών.

Το GliSODin Anti-Aging είναι μια φόρμουλα που συνοδεύει το ώριμο δέρμα και αποτρέπει την αποδυνάμωση της επιδερμίδας. Πλούσιο σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (έλαιο Κριλ), το συμπλήρωμα διατροφής προστατεύει το δέρμα από τα σημάδια γήρανσης. Τα κύτταρα προστατεύονται από το οξειδωτικό στρες που συμβάλλει στην επιτάχυνση της γήρανσης. Η φόρμουλα λειτουργεί από το εσωτερικό για να προσφέρει τόνο και ελαστικότητα στο δέρμα του προσώπου.
EL