Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Αισθητική χειρουργική για το δέρμα του προσώπου

Πολλές τοπικές θεραπείες, κρέμες, οροί ή θεραπείες συνοδεύουν όλους τους τύπους δέρματος στην προσπάθειά τους για ομορφιά. Η αισθητική χειρουργική είναι μια άλλη εναλλακτική, πιο επεμβατική, για να δράσει στο δέρμα του προσώπου και να το ανανεώσει. Συνδυάστε τα συμπληρώματα διατροφής με τη διαδικασία πλαστικής χειρουργικής για καλύτερα αποτελέσματα και επιτάγχυνση της αποθεραπείας.

GliSODin Body Strengthen before and after cosmetic surgery treatment

Το εργαστήριο ISOCELL εξειδικεύεται εδώ και χρόνια στη μετεγχειρητική φροντίδα ασθενών που θέλουν να εξασφαλίσουν μια ασφαλή και φυσική ανάρρωση από την πλαστική χειρουργική. Οι ασθενείς που συμμετέχουν σε προ και μετεγχειρητική θεραπεία με θρεπτικά συστατικά επωφελούνται από τον επιταχυνόμενο χρόνο επούλωσης και επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα.

GLISODIN BODY STRENGTHEN

fav-logo-glisodin-dark_180x

ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ GliSODin To Strengthen the Body

Το SOD είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό ένζυμο, ικανό να καταπολεμήσει το οξειδωτικό στρες, μια από τις κύριες αιτίες της κυτταρικής γήρανσης.
Ο ψευδάργυρος είναι ένα μέταλλο που βρίσκεται στα περισσότερα κύτταρα του σώματος. Είναι ζωτικής σημασίας για την καλή …
Το σελήνιο είναι ένα σημείο αναφοράς αντιοξειδωτικό. Υπάρχει στο σώμα μας, σε ίχνη. Είναι μέρος της σύνθεσης ….
Η βιταμίνη Β12 είναι μία από τις οκτώ βιταμίνες Β. Απαραίτητο για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας, συμμετέχει ιδιαίτερα…

Τι είναι η αισθητική χειρουργική για το δέρμα του προσώπου;

Όπως όλα τα όργανα, το δέρμα υπόκειται στις ιδιοτροπίες της ζωής, είναι επίσης ιδιαίτερα εκτεθειμένο στο περιβάλλον του, στην πρώτη γραμμή του ορίζοντα, είναι πλήρως εκτεθειμένο στις ακτίνες του ήλιου, στον άνεμο, στο κρύο κ.λπ. Το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του, υπό την επίδραση των ελεύθερων ριζών και της ηλικίας, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεπτή, αφυδατώνεται και χάνει την σφριγηλοτητά της. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές σημαδεύουν το δέρμα του προσώπου. Αυτή η διαδικασία γήρανσης είναι φυσική. Η κληρονομικοί παράγοντες, η υγιεινή, ο τρόπος ζωής, το κάπνισμα, η έκθεση στον ήλιο, η διατροφή, το άγχος, είναι παράγοντες που επηρεάζουν την ομορφιά του δέρματος.

Η αισθητική χειρουργική δίνει τη δυνατότητα να διορθωθούν ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου, να επαναφέρει το περίγραμμα του προσώπου ή να αποκατασταθεί μια πιο νεανική όψη στο πρόσωπο. Το λίφτινγκ προσώπου είναι η πιο δημοφιλής αισθητική επέμβαση προσώπου που στοχεύει στην αναζωογόνηση των χαρακτηριστικών. Αυτή η επέμβαση ανυψώνει τα ζυγωματικά, διορθώνει το περίγραμμα του προσώπου ή συσφίγγει το δέρμα. Το δέρμα του προσώπου και του λαιμού μπορεί να υποστεί νέα επεξεργασία καθώς και οι μαύροι κύκλοι ή τα βλέφαρα, οι κροτάφοι ή το μέτωπο. Παρόλο που η γήρανση είναι ένα φυσικό φαινόμενο, δεν είναι πάντα εύκολο να το αποδεχτεί κανείς. Η αισθητική χειρουργική μπορεί να διορθώσει ορισμένες περιοχές του προσώπου για να ανακτήσει κανείς περισσότερη αυτοπεποίθηση και να εκτιμήσει περισσότερο την αντανάκλασή του στον καθρέφτη.

Οι συμβουλές μας

Αισθητική χειρουργική, πώς λειτουργεί;

Διορθώστε τις ατέλειες και καταπολεμήστε τα σημάδια της γήρανσης

Η αισθητική χειρουργική μπορεί να συμπληρώσει ορισμένες θεραπείες αισθητικής ιατρικής. Διάφορες επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των ασθενών και να βελτιώσουν την ποιότητα του δέρματος του προσώπου. Είναι ένας τρόπος αντιστάθμισης του χρόνου. Είναι πολύ πιθανό να συμβουλευτείτε έναν αισθητικό χειρουργό για να εξομαλύνετε ή να διορθώσετε ορισμένες ατέλειες του προσώπου. Το λίφτινγκ αναζωογονεί τα χαρακτηριστικά, η ωτοπλαστική διορθώνει τα αυτιά που προεξέχουν, η ρινοπλαστική διορθώνει μια μύτη που είναι πολύ μεγάλη, πολύ ψηλή, καμπουριασμένη, η χειρουργική επέμβαση στο πηγούνι το επανασχηματίζει.

Για να συνειδητοποιήσει ο ασθενής τις αλλαγές που επιφέρει η χειρουργική πράξη, ο γιατρός προσφέρει μια προσομοίωση υπολογιστή. Αυτό το βήμα καθιστά δυνατό να ληφθούν υπόψη οι προσδοκίες και οι επιθυμίες του ασθενούς, διατηρώντας παράλληλα την αρμονία των χαρακτηριστικών και τη φυσικότητα των εκφράσεων. Ανεξάρτητα από την πράξη της αισθητικής επέμβασης, υπάρχει πάντα ένα προκαταρκτικό ραντεβού. Ο ασθενής χειρουργείται με γενική αναισθησία και ανάλογα με τη φύση της επέμβασης, η διάρκεια της επέμβασης μπορεί να ποικίλλει. Η μετεγχειρητική φροντίδα και η ανάρρωση εξαρτώνται επίσης από τη διαδικασία στην οποία υποβάλλεται ο ασθενής.

Ο στόχος της αισθητικής χειρουργικής προσώπου είναι να παραμείνει διακριτική με φυσική εμφάνιση. Εάν υπάρχουν ουλές, ο χειρουργός θα προσπαθήσει να τις κάνει όσο πιο αόρατες γίνεται. Η επούλωση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο ή λιγότερο, ανάλογα με την επέμβαση και το πρόσωπο του κάθε ατόμου. Εκτός από την αισθητική χειρουργική, άλλες θεραπείες μπορούν να δράσουν στο δέρμα του προσώπου για να μειώσουν τις ατέλειες, να εξομαλύνουν τα σημάδια γήρανσης, να κάνουν τις σκούρες κηλίδες λιγότερο ορατές: peeling, δερμοαπόξεση, laser, είναι μερικές από τις λύσεις.

Το λίφτινγκ για ένα νεότερο πρόσωπο

Το λίφτινγκ αποκαθιστά την αρμονία του προσώπου και δίνει στο δέρμα έναν συγκεκριμένο τόνο. Αυτή η αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο διορθώνει τη χαλάρωση στις παρειές, το επιπλέον δέρμα στην κάτω γνάθο και τη χαλάρωση στο λαιμό. Το λίφτινγκ προσώπου περιλαμβάνει την αφαίρεση του δέρματος για τη σύσφιξη των ιστών. Το λίπος προσώπου και λαιμού μπορεί, στην πραγματικότητα, να σμιλευτεί, να αφαιρεθεί ή να διανεμηθεί διαφορετικά. Στη συνέχεια, το δέρμα επανατοποθετείται στα επανασχεδιασμένα περιγράμματα και αφαιρείται η περίσσεια του δέρματος. Οι τομές μπορούν να γίνουν στους κροτάφους, στη γραμμή των μαλλιών, πίσω από τα αυτιά, κάτω από το πηγούνι.

Ως αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης, το δέρμα του προσώπου μπορεί να υποφέρει ελαφρώς, να είναι πρησμένο και να εμφανίσει μώλωπες. Ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει αναλγητικά. Ένα μήνα μετά το λίφτινγκ προσώπου, τα αποτελέσματα που λαμβάνονται έχουν διάρκεια, τα αποτελέσματα ωστόσο δεν είναι μόνιμα. Ανάλογα με την ηλικία, το δέρμα του προσώπου θα συνεχίσει να γερνάει και μπορεί να χρειαστεί να επισκεφτείτε ξανά έναν πλαστικό χειρουργό μετά από μερικά χρόνια. Οι ενέσεις μπότοξ ή υαλουρονικού οξέος μπορούν επίσης να δράσουν στα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο, λειαίνουν τα χαρακτηριστικά ή μειώνουν τις γραμμές έκφρασης.

Ποια συμπληρώματα διατροφής συμπληρώνουν τη δράση της αισθητικής χειρουργικής στο πρόσωπο;

Οι κρέμες, οι οροί και τα αντηλιακά συνοδεύουν το δέρμα στην προσπάθειά του για ομορφιά, συμβάλλουν στην καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας και τη βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικότητας και του τόνου. Οι θεραπείες αυτές χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας. Εκτός από την τοπική φροντίδα, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να ενισχύσουν τη δράση της αισθητικής χειρουργικής στο πρόσωπο και να βελτιστοποιήσουν τη μετεγχειρητική ανάρρωση.

Η επιλογή μιας επέμβασης αισθητικής χειρουργικής είναι μια σημαντική επιλογή της οποίας ο αντίκτυπος στην εμφάνιση είναι σημαντικός. Επομένως, είναι φυσικό να θέλετε το καλύτερο πριν και μετά τη διαδικασία. Η πλαστική χειρουργική είναι μια οικονομική και συναισθηματική δέσμευση και η διαδικασία της ανάρρωσης είναι ένα σημαντικό και διαφορετικό στάδιο για τον καθένα.

Το εργαστήριο ISOCELL εξειδικεύεται εδώ και αρκετά χρόνια στη μετεγχειρητική φροντίδα χάρη στη φόρμουλα GliSODin To Strengthen the Body για ασθενείς που θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα αναρρώσουν με ασφάλεια και με φυσικό τρόπο από την πλαστική χειρουργική. Οι ασθενείς που συμμετέχουν σε προ και μετεγχειρητική θεραπεία με θρεπτικά συστατικά επωφελούνται από έναν επιταχυνόμενο χρόνο επούλωσης και επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα, κάτι που τελικά είναι πιο ανταποδοτικό και για τον ασθενή και για τον πλαστικό χειρουργό.
EL