Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

Τα συμπληρώματα διατροφής μας για το δέρμα

Η σειρά των συμπληρωμάτων διατροφής GliSODin αποτελείται από τρεις φόρμουλες για τη φροντίδα της υγείας και της ομορφιάς του δέρματός σας χάρη στα φυσικά ενεργά συστατικά. Κατασκευασμένο στη Γαλλία, οι φόρμουλες που αναπτύχθηκαν από το GliSODin δρουν σε συνέργεια σε μια ρουτίνα ομορφιάς.

Φροντίστε το δέρμα σας από μια νέα οπτική γωνία με τα συμπληρώματα διατροφής GliSODin

Τα συμπληρώματα διατροφής GliSODin έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στη ρουτίνα ομορφιάς σας. Μια νέα συμπληρωματική προσέγγιση για την υποστήριξη της υγείας και της ομορφιάς του δέρματός σας. Οι φόρμουλες GliSODin κατασκευάζονται στη Γαλλία. Αποτελούν σημείο αναφοράς στη δερματολογία και την αισθητική ιατρική, χάρη στην επιστημονική και κλινική τεχνογνωσία των εργαστηρίων ISOCELL.

Ο σχεδιασμός ενός μοναδικού περιουσιακού στοιχείου

Το όνομα GliSODin προέρχεται από ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δραστικό συστατικό που ανήκει αποκλειστικά στα ISOCELL Laboratories. Το GliSODin είναι η πρώτη αποτελεσματική μορφή SOD, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό από το στόμα. Αυτή η αποτελεσματικότητα παρέχεται από τον συνδυασμό εκχυλίσματος πεπονιού πλούσιου σε SOD (superoxide dismutase) και πρωτεΐνης σιταριού. Αυτή η πρωτεΐνη έχει τον ουσιαστικό ρόλο να προστατεύει το SOD και να το κάνει βιοενεργό.

Αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί ως πραγματική ασπίδα προστασίας από εξωτερικές επιθέσεις.

Στοματική δερματολογία για εύθραυστο δέρμα

Τα συμπληρώματα διατροφής GliSODin έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να στοχεύουν και να υποστηρίζουν δερματικά προβλήματα. Κάθε φόρμουλα έχει αναπτυχθεί από ειδικούς σε θέματα διατροφής και έχει επικυρωθεί από δερματολόγους. Η αποτελεσματικότητά τους αξιολογείται από αυστηρές επιστημονικές και κλινικές μελέτες, δημοσιευμένες σε διεθνή περιοδικά.

Γαλλική κατασκευή βασισμένη σε φυσικά ενεργά συστατικά

Οι αγρότες με τους οποίους συνεργαζόμαστε για την απόκτηση του SOD καλλιεργούν τα πεπόνια αποκλειστικά στη νότια Γαλλία, κοντά στην Αβινιόν. Η διαδικασία καλλιέργειας και εξαγωγής τους για να διατηρηθεί ανέπαφο το SOD είναι ένα μυστικό που φυλάσσεται στενά. Η ανάπτυξη των πεπονιών παρακολουθείται προσεκτικά, η περιεκτικότητά τους σε SOD μετράται τακτικά για τη συγκομιδή τους στην ωριμότητα σαν ένα υπέροχο κρασί.

Σεβόμενοι το περιβάλλον, οι αγρότες εργάζονται στη βιώσιμη γεωργία για να εξασφαλίσουν την απουσία ρύπων όπως τα βαρέα μέταλλα και τα φυτοφάρμακα.

GliSODin, συμπληρώματα διατροφής που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες

Τρεις σειρές συμπληρωμάτων διατροφής φροντίζουν για διάφορα δερματικά προβλήματα.

Το GliSODin Body Strengthen υποστηρίζει το ευαίσθητο δέρμα, συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού δέρματος, συμμετέχει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθά τα κύτταρα να προστατευτούν από οξειδωτικό στρες. Το ευαίσθητο και προβληματικό δέρμα μπορεί να προσβλέπει σε μια πιο υγιή εμφάνιση. Οι ανωμαλίες της επιδερμίδας, οι χρωστικές κηλίδες και οι φλεγμονές του δέρματος μπορούν να μειωθούν. Ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και η βιταμίνη Β12 κάνουν αυτό το συμπλήρωμα διατροφής σύμμαχο για το ευαίσθητο δέρμα.

Η GliSODin Anti-Aging είναι μια φόρμουλα που διατηρεί τα αποτελέσματα της ηλικίας. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής βοηθά το δέρμα να καταπολεμήσει το φαινόμενο της αφυδάτωσης, της απώλειας ελαστικότητας, της θαμπής επιδερμίδας και βοηθά την επιδερμίδα να καταπολεμήσει τα σημάδια της γήρανσης. Σε συνδυασμό με αντιγηραντικές κρέμες και κατάλληλη φροντίδα, η φόρμουλα GliSODin επαναφέρει τον δυναμισμό στα κύτταρα για νεανική λάμψη, το δέρμα αποκτά άνεση. Έλαιο Κριλ, Σπόροι Borage, Μούρα Ιπποφαούς, Ψευδάργυρος και Βιταμίνη D θρέφουν, συσφίγγουν και τονώνουν την επιδερμίδα.

Το GliSODin Skin Brightening είναι το συμπλήρωμα διατροφής που είναι αφιερωμένο στο θαμπό, με τάση για ατέλειες δέρμα, η φόρμουλα προστατεύει το δέρμα εκ των έσω και το βοηθά να ανακτήσει έναν ομοιόμορφο τόνο. Η ομορφιά της επιδερμίδας διατηρείται χάρη στα φυσικά ενεργά συστατικά: εκχύλισμα πεπονιού, έλαιο σπόρων μποράγου, μούρα Acerola, λυκοπένιο, βιταμίνες D, E, σελήνιο, …

Ερυθρότητα, χρωστικές κηλίδες, θαμπή επιδερμίδα, λεύκη, αφυδάτωση, δέρμα ευαίσθητο στον ήλιο, επιδερμίδα που χαρακτηρίζεται από ρυτίδες, … Οι σειρές που αναπτύσσει το GliSODin ανταποκρίνονται σε διάφορα δερματικά προβλήματα, βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμήσει την κυτταρική γήρανση και συνδέονται με το δερματίτιδα – αισθητικές κρέμες και θεραπείες για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.