Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

Συμπλήρωμα διατροφής ψευδάργυρου

Ο ψευδάργυρος είναι ένα μέταλλο που βρίσκεται στα περισσότερα κύτταρα του σώματος. Είναι ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Αυτό το ιχνοστοιχείο είναι προικισμένο με πολλαπλές ιδιότητες που επιδρούν στην καλή υγεία μας και στην ομορφιά της επιδερμίδας μας.

GliSODin Body Strengthen με βάση τον ψευδάργυρο

Το GliSODin Body Strengthen συνδυάζει ψευδάργυρο με SOD για την ενίσχυση της γενικής κατάστασης και τη μείωση της κόπωσης. Η επιδερμίδα ανακτά μια πιο υγιή εμφάνιση, τα κύτταρα προστατεύονται καλύτερα και με φυσικό τρόπο από το οξειδωτικό στρες.

GLISODIN BODY STRENGTHEN

Ψευδάργυρος: απαραίτητο συμπλήρωμα

Απαραίτητο για την καλή λειτουργία του οργανισμού, το 10% του πληθυσμού υποφέρει από έλλειψη ψευδαργύρου. Αυτό το ιχνοστοιχείο είναι προικισμένο με πολλαπλές ιδιότητες που επιδρούν στην καλή υγεία μας και στην ομορφιά της επιδερμίδας μας.

Το γεγονός ότι ο ψευδάργυρος εμφανίζεται συχνά στη σύνθεση των συμπληρωμάτων διατροφής, δεν είναι τυχαίο. Όπως και πενήντα άλλα ιχνοστοιχεία, είναι ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία του οργανισμού.

Συγκεκριμένα, ο ψευδάργυρος είναι ένα μέταλλο που βρίσκεται στα περισσότερα κύτταρα του σώματος. Βρίσκεται κυρίως στο δέρμα, στους μύες, στα λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια, στον αμφιβληστροειδή, στο ήπαρ, στα νεφρά, στα οστά και στο πάγκρεας.

Ο ψευδάργυρος ωφελεί τον οργανισμό με διάφορους τρόπους. Συγκεκριμένα, παίζει ουσιαστικό ρόλο στη λειτουργία του ανοσοποιητικού, την κυτταρική διαίρεση και τη σύνθεση πρωτεϊνών.

Λειτουργεί στον οργανισμό ως αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες, προάγει την ανανέωση των κυττάρων και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ημερήσια πρόσληψη ψευδαργύρου σε μικρές ποσότητες είναι απαραίτητη για τη διατήρηση ενός υγιούς σώματος, την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης και τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας. Έχει σταθεροποιητική δράση για αρκετές ορμόνες και παίζει ρόλο στη σύνθεση της τεστοστερόνης.

Συμπλήρωμα ψευδαργύρου: οφέλη για την υγεία

Ο ψευδάργυρος έχει ένα ευρύ φάσμα ευεργετικών επιδράσεων στην υγεία, κυρίως επειδή βοηθά το σώμα να αμυνθεί ενάντια σε βακτήρια, ιούς και άλλους ξένους εισβολείς. Με άλλα λόγια, το ανοσοποιητικό σύστημα, μπορεί να επωφεληθεί από ένα συμπλήρωμα ψευδαργύρου για να είναι αποτελεσματικό.

Έτσι, ο ψευδάργυρος παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωτικότητα. Διευκολύνει τη συγκέντρωση και βοηθά στην αποφυγή του αισθήματος κόπωσης και εξάντλησης.

Συμπλήρωμα ψευδαργύρου: οφέλη για όμορφο δέρμα και αντιγήρανση

Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση της ομορφιάς της επιδερμίδας και το δέρμα ωφελείται πολύ από τις ευεργετικές επιδράσεις του. Ο ψευδάργυρος φέρνει πολλά αντιγηραντικά αποτελέσματα, ειδικά επειδή διεγείρει την ανοσοποιητική και αντιοξειδωτική άμυνα κατά της γήρανσης και των ασθενειών που σχετίζονται με τη γήρανση.

Τα αντιγηραντικά οφέλη μιας θεραπείας με ψευδάργυρο περιλαμβάνουν επίσης:

  • την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
  • Την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος.

Η προστατευτική δράση του ψευδαργύρου κατά της γήρανσης του δέρματος

Η έλλειψη ψευδαργύρου μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ποιότητα του δέρματος. Αυτή η έλλειψη μπορεί να αποκαλυφθεί από σπυράκια ακμής, ξηροδερμία, εύθραυστα νύχια, τριχόπτωση, έλλειψη όρεξης και πεπτικές διαταραχές, κόπωση.

Ο ψευδάργυρος είναι πράγματι ένα σημαντικό συστατικό ενός από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά που παράγονται από τον οργανισμό, γνωστό ως υπεροξειδική δισμουτάση (SOD) ψευδαργύρου-χαλκού, το οποίο βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών. Τα αντιοξειδωτικά είναι πολύτιμοι σύμμαχοι στην καταπολέμηση του φαινομένου της οξείδωσης. Ο ψευδάργυρος θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στην προστασία της γήρανσης του δέρματος. Θεραπεία με ψευδάργυρο μπορεί να γίνει όταν παρατηρείται πρόωρη γήρανση του δέρματος, καθώς η αντιοξειδωτική του δράση ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στην πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Ψευδάργυρος, βοηθητικό για το ξηρό δέρμα

Ο ψευδάργυρος είναι πραγματικός σύμμαχος για την καλή υγεία του δέρματος: συμμετέχει στην παραγωγή κολλαγόνου, αφθονεί στη δομή της επιδερμίδας και διατηρεί την ελαστικότητά της αποφεύγοντας τη χαλάρωση των ιστών. Η ξηρότητα του δέρματος ή τα θαμπά μαλλιά μπορεί να αποκαλύψουν ανεπάρκεια ψευδαργύρου. Ένας θεραπευτικός κύκλος με συμπληρώματα διατροφής εμπλουτισμένα με ψευδάργυρο, μπορεί να καλύψει ορισμένα κενά.

Ψευδάργυρος, ρυθμιστής δερματικών προβλημάτων

Αυτό το ιχνοστοιχείο είναι αποτελεσματικό στο να βοηθά το δέρμα με ατέλειες να ανακτήσει τη δερματική ισορροπία. Βοηθά στην καταπολέμηση της συσσώρευσης τοξινών και ελεύθερων ριζών, καθαρίζει την επιδερμίδα και αποτρέπει την εμφάνιση σπυριών. Δρα στην παραγωγή σμήγματος και βοηθά στη σωστή ρύθμισή του. Καταπολεμά τα βακτήρια μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο μόλυνσης και προάγοντας την επούλωση.

Ο ψευδάργυρος βοηθά στον περιορισμό των φλεγμονωδών αντιδράσεων, καταπραΰνει το δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα. Η επαρκής πρόσληψη ψευδαργύρου θα μπορούσε να ρυθμίσει την μέτρια ακμή χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του και τη ρυθμιστική του δράση στους σμηγματογόνους αδένες. Οι έφηβοι που υποφέρουν από φλεγμονώδη ακμή μπορούν να στραφούν σε συμπληρώματα διατροφής ενισχυμένα με ψευδάργυρο για τη μείωση της φλεγμονής στην επιδερμίδα. Ο ψευδάργυρος βοηθά επίσης στην καταπολέμηση της ψωρίασης ή της δερματίτιδας. Οι ουλές και τα εγκαύματα μπορούν να επουλωθούν γρηγορότερα με επαρκή πρόσληψη ψευδαργύρου.

Ποιο συμπλήρωμα διατροφής GliSODin περιέχει ψευδάργυρο;

Άτομα επιρρεπή σε ατέλειες του δέρματος ή χορτοφάγοι μπορούν να λάβουν θεραπείες με ψευδάργυρο, για να καλύψουν ορισμένες ελλείψεις. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ο ψευδάργυρος πρέπει να απορροφηθεί με άδειο στομάχι. Στη σύνθεση των συμπληρωμάτων διατροφής, ο ψευδάργυρος συνδυάζεται συχνά με το σελήνιο, ένα άλλο ιχνοστοιχείο που βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Το GliSODin to Strengthen the Body περιέχει την ιδανική συγκέντρωση σε ψευδάργυρο συνδυασμένη με σελήνιο.
Το GliSODin Anti-Aging είναι μια φόρμουλα που επίσης περιέχει ψευδάργυρο.