Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε Θεοβρωμίνη από κόκκους κακάο

Η θεοβρωμίνη που περιέχεται στους κόκκους κακάο θρέφει και τονώνει το δέρμα. Το κακάο είναι ένας καλλυντικός σύμμαχος που ενυδατώνει, καταπραΰνει και επανορθώνει το χόριο. Το κακάο χρησιμοποιείται σε συμπληρώματα διατροφής, βοηθά στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος και προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.

GliSODin Anti-Aging με βάση τη θεοβρωμίνη κόκκου κακάο

Η αντιγηραντική φόρμουλα του GliSODin δρα εκ των έσω για να μειώσει τη γήρανση του δέρματος και να επαναφέρει τη λάμψη και τη ζωντάνια στο πρόσωπο. Πλούσιο σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, το GliSODin Anti-Aging βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, ενυδατώνει σε βάθος και αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων. Το εκχύλισμα κόκκων κακάο πλούσιο σε Θεοβρωμίνη θρέφει, τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα.

GLISODIN ANTI-AGING

Τι είναι η θεοβρωμίνη στους κόκκους κακάο;

Οι κόκκοι κακάο είναι οι σπόροι του κακαόδεντρου και χρησιμοποιούνται κυρίως στην παρασκευή σοκολάτας. Από την συμπίεση των κόκκων κακάο παράγεται το βούτυρο κακάο που έχει πολλές αρετές: αντιοξειδωτικό, αδυνατιστικό και καταπραϋντικό. Το κακάο προσφέρει μια γκουρμέ πτυχή και χρησιμοποιείται ως προϊόν ομορφιάς για την ενίσχυση του σώματος, του δέρματος και των μαλλιών.

Οι καρποί του κακάο περιέχουν επίσης Θεοβρωμίνη, ένα ενδιαφέρον μόριο για την καλή υγεία του οργανισμού μας. Αυτή η οργανική ουσία φυσικής προέλευσης ανήκει στην οικογένεια των αλκαλοειδών (μόρια φυτικής προέλευσης με βάση το άζωτο). Η θεοβρωμίνη φέρει ένα όνομα γεμάτο νόημα που σημαίνει «τροφή των θεών» σύμφωνα με την ελληνική ετυμολογία. Κοντά στη δράση της καφεΐνης, αυτό το μόριο προσφέρει μια δυναμωτική και διεγερτική δράση και ενεργοποιεί την παραγωγή ενδορφινών, προκαλώντας ένα αίσθημα ευεξίας.

Our Advices

Ποια είναι τα οφέλη των κόκκων κακάο στο δέρμα;

Οι κόκκοι κακάο μπορούν να βελτιώσουν τη δομή του δέρματος και να προάγουν την καλή κυκλοφορία του αίματος στο χόριο. Περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά όπως ελαϊκό οξύ, παλμιτικό οξύ και στεατικό οξύ. Οι εξωτερικές συνθήκες, η ρύπανση, δημιουργούν οξειδωτικό στρες που συμβάλλει στην πρόωρη γήρανση του οργανισμού. Τα αντιοξειδωτικά καθιστούν δυνατή την εξάλειψη αυτών των ελεύθερων ριζών. Οι πολυφαινόλες, μόρια που βρίσκονται στους κόκκους κακάο, είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τον σχηματισμό περίσσειας ελεύθερων ριζών στο σώμα. Οι καρποί του κακαόδεντρου περιέχουν επίσης βιταμίνη Ε που προστατεύει τα κύτταρα από την οξείδωση.

Οι κόκκοι κακάο περιέχουν επίσης θρεπτικά λιπαρά οξέα, ιδιαίτερα χρήσιμα για την ομορφιά των μαλλιών και του δέρματος, γεγονός που τους καθιστά συμμάχους του ξηρού, πολύ ξηρού ή ώριμου δέρματος. Τα Ωμέγα-9, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, ενισχύουν το υδρολιπιδικό φιλμ του δέρματος, παρέχοντάς του ευκαμψία, ελαστικότητα και ενυδάτωση. Το στεατικό οξύ και το παλμιτικό οξύ δίνουν στο κακάο θρεπτικές και προστατευτικές ιδιότητες. Η θεοβρωμίνη είναι σύμμαχος στη μείωση της κυτταρίτιδας. Το κακάο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταπραΰνει το ερεθισμένο ή κατεστραμμένο δέρμα.
EL