Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Συμπλήρωμα διατροφής για ανοιχτόχρωμο δέρμα

Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να αποτελεί μια δοκιμασία για το ανοιχτόχρωμο, πολύ ανοιχτόχρωμο ή ευαίσθητο δέρμα: αυτά τα εύθραυστα δέρματα δεν ανέχονται πάντα τον ήλιο. Για να αποφύγετε τα ηλιακά εγκαύματα και να προετοιμάσετε το δέρμα για την έκθεση στον ήλιο, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν πολύ.

GliSODin Skin Brightening για ανοιχτόχρωμο δέρμα

Η φόρμουλα και το συμπλήρωμα διατροφής GliSODin Skin Brightening συμμετέχει στη δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος μέσα στο δέρμα. Εκτός από τη χρήση αντηλιακής προστασίας, αυτό το προϊόν μπορεί να λειτουργήσει ως ασπίδα για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και την πρόληψη ορισμένων βλαβών στα κύτταρα.

GLISODIN SKIN BRIGHTENING

fav-logo-glisodin-dark_180x

ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ GliSODin SKIN BRIGHTENING

Το SOD είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό ένζυμο, ικανό να καταπολεμήσει το οξειδωτικό στρες, μια από τις κύριες αιτίες της κυτταρικής γήρανσης.
Μία από τις εξαιρετικές πηγές Ωμέγα-3 παρέχεται από ένα μικροσκοπικό καρκινοειδές: το Κριλ. Το έλαιο Κριλ έχει πολύ υψηλή αναλογία….
Το ιπποφαές είναι το μόνο γνωστό φυτό που περιέχει τόσο Ωμέγα 3, 6, 7 και 9 λιπαρά οξέα. Αυτός είναι ο λόγος που το έλαιό του…
Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την υγεία μας. Συμβάλλουν επίσης στην ομορφιά του δέρματος, των μαλλιών και …

Ανοιχτόχρωμο δέρμα, ποιες είναι οι ιδιαιτερότητές του;

Η μαυρισμένη επιδερμίδα ενισχύει την ομορφιά του δέρματος. Το ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμο δέρμα, ωστόσο, χρειάζεται πολύ υψηλή προστασία για να αποφευχθεί η φθορά του δέρματος.

Το ανοιχτόχρωμο δέρμα συχνά χαρακτηρίζεται από ευαισθησία στην υπεριώδη ακτινοβολία. Σε ορισμένες πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, τα ηλιακά εγκαύματα είναι πολύ συχνά και το δέρμα κοκκινίζει, το μαύρισμα είναι σχεδόν αδύνατο να επιτευχθεί και μπορεί να εμφανιστούν πανάδες στο δέρμα. Άλλα ανοιχτόχρωμα δέρματα μαυρίζουν πολύ αργά και είναι συχνά επιρρεπή σε ηλιακά εγκαύματα. Το ανοιχτόχρωμο δέρμα έχει λιγότερη μελανίνη, χρωστική που δίνεί χρώμα στο δέρμα, οπότε το δέρμα μαυρίζει λιγότερο. Οι ανοιχτόχρωμοι ή πολύ ανοιχτόχρωμοι φωτότυποι είναι ευαίσθητοι στο ηλιακό φως και τείνουν να κοκκινίζουν από την πρώτη έκθεση. Για να αποφύγετε τις σκούρες κηλίδες, τις ρυτίδες και το ξεφλούδισμα του δέρματος, θα πρέπει να λαμβάνετε ορισμένες προφυλάξεις, όπως η τακτική εφαρμογή αντηλιακής προστασίας με δείκτη 50 ή 50+ πριν από κάθε έκθεση στον ήλιο. Η εφαρμογή του αντηλιακού πρέπει να ανανεώνεται κάθε 2 ώρες. Συνιστάται ανεπιφύλακτα να αποφεύγετε την έκθεση κατά τις πιο ζεστές ώρες, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα και ηλιακό έγκαυμα. Η σταδιακή έκθεση επιτρέπει στο δέρμα να διεγείρει την παραγωγή μελανίνης και να συνηθίζει το δέρμα στον ήλιο. Το μαύρισμα σε ανοιχτόχρωμο δέρμα πρέπει να είναι σταδιακό. Μπορούν να εξεταστούν και ορισμένες λύσεις για την ενίσχυση και την προστασία του πολύ ανοιχτόχρωμου δέρματος.

Οι συμβουλές μας

Γιατί να παίρνετε αντηλιακά συμπληρώματα διατροφής για να προετοιμάσετε το δέρμα για τον ήλιο;

Τα αντηλιακά συμπληρώματα διατροφής είναι μια λύση για την ήπια προετοιμασία του δέρματος για την έκθεση στον ήλιο. Βοηθούν στην απόκτηση μαυρισμένου δέρματος αποφεύγοντας τα ηλιακά εγκαύματα. Το ευαίσθητο δέρμα ή το πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα είναι εύθραυστο και τα αντηλιακά συμπληρώματα προάγουν την παραγωγή μελανίνης περιορίζοντας τους κινδύνους αλλεργιών στον ήλιο. Βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση και τους επιβαρυντικούς εξωτερικούς παράγοντες, χάρη στην παρουσία αντιοξειδωτικών ενεργών συστατικών. Αυτοί οι σύμμαχοι παρατείνουν το μαύρισμα.

Ποιο συμπλήρωμα διατροφής είναι κατάλληλο για το φωτοευαίσθητο δέρμα;

Οι ανοιχτόχρωμοι φωτότυποι που επιθυμούν να αποτρέψουν τη ζημιά από την υπεριώδη ακτινοβολία, πρέπει να προετοιμαστούν απαλά για την έκθεση στον ήλιο. Το GliSODin Skin Brightening μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από την έκθεση στον ήλιο για πρόληψη και όταν καταναλώνεται μετά την έκθεση, βοηθά το μαύρισμα να διαρκεί. Ανάμεσα στα ενεργά συστατικά του αντηλιακού συμπληρώματος διατροφής βρίσκουμε το Λυκοπένιο από την οικογένεια των καροτενοειδών, μια φυσική χρωστική ουσία που δίνει στις ντομάτες το κόκκινο χρώμα της. Αυτό το ενεργό συστατικό βοηθά το δέρμα να ανακάμψει μετά την έκθεση στον ήλιο. Το GliSODin Skin Brightening περιέχει εκχυλίσματα Acerola Berry, πηγή βιταμίνης C, που βοηθά το δέρμα να προστατευτεί από το οξειδωτικό στρες. Το έλαιο από σπόρους Borage καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα. Η εσπεριδίνη δρα στην παραγωγή μελανίνης και βοηθά στη ρύθμιση του ρυθμού μελάγχρωσης.

Τα αντηλιακά συμπληρώματα διατροφής είναι μια ήπια λύση για να προετοιμάσετε το ανοιχτόχρωμο δέρμα να δεχθεί τον ήλιο, μειώνοντας τον κίνδυνο βλάβης του δέρματος. Προσοχή, ωστόσο, αυτό το είδος φροντίδας δεν αντικαθιστά τις καλές πρακτικές πρόληψης μπροστά στον ήλιο.
EL