Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Για να εμφανίσετε μια όμορφη επιδερμίδα, η λύση βρίσκεται συχνά στην τυποποίηση. Για λαμπερή επιδερμίδα, ροδακινί δέρμα και πρόσωπο με λεία επιδερμίδα, δεν απαιτείται απαραίτητα μακιγιάζ, είναι δυνατό να ενοποιήσετε την επιδερμίδα σας από μέσα
Γιατί η επιδερμίδα δεν είναι πάντα ενιαία;

_

Τι είναι οι καφέ κηλίδες;

Οι σκούρες κηλίδες μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπο, το ντεκολτέ και τα χέρια, συχνά μετά την ηλικία των σαράντα ετών. Αυτές οι κηλίδες εμφανίζονται όταν διαταράσσεται η λειτουργία της μελανίνης, δημιουργώντας συστάδες χρωστικών στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Η γήρανση του δέρματος, ο ήλιος, η ορμονική ανισορροπία μπορεί να είναι πηγές εξήγησης για την εμφάνιση καφέ κηλίδων ή ανομοιόμορφης επιδερμίδας.

Η επιδερμίδα, υποκείμενο κινδύνων

Το δέρμα είναι ένα εύθραυστο και ευαίσθητο όργανο που αλλάζει με την πάροδο του χρόνου και με την ηλικία. Η χροιά του δέρματος μπορεί να αλλάξει σε χρώμα ή εμφάνιση, πανάδες ή καφέ κηλίδες, ρυτίδες και μαύροι κύκλοι. Διάφορα στοιχεία επηρεάζουν τον τόνο του δέρματος. Ο ήλιος προάγει τη γήρανση του δέρματος και μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση κηλίδων, οι ελεύθερες ρίζες οξειδώνουν τα κύτταρα της επιδερμίδας. Το δέρμα που εκτίθεται υπερβολικά στον ήλιο ή εκτίθεται στον ήλιο χωρίς αντηλιακή προστασία μπορεί να εμφανίσει υπερμελάγχρωση. Η ακμή μπορεί να αφήσει σημάδια στην επιδερμίδα, η φλεγμονή μπορεί να αφήσει σημάδια. Η εγκυμοσύνη προκαλεί ορμονικές αλλαγές στις γυναίκες οι οποίες επίσης δρουν στην παραγωγή μελανίνης, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι σύνηθες οι γυναίκες να βλέπουν να εμφανίζονται κηλίδες στο δέρμα τους. Φως, κρύο, χτυπήματα, περιβάλλον, ... το δέρμα αντιδρά σε εξωτερικούς κινδύνους. Τέλος, τα χρόνια και ο χρόνος δρουν στο δέρμα και αφήνουν ίχνη στην επιδερμίδα και στο πρόσωπο.

Πρακτικές ενοποίησης την επιδερμίδα σας χωρίς μακιγιάζ

Οι καθημερινές χειρονομίες και μια προσαρμοσμένη ρουτίνα ομορφιάς μπορούν να βοηθήσουν στην εξομάλυνση της επιδερμίδας.

Καθαρίστε το δέρμα
Ο καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να υιοθετήσετε για να εμφανίσετε μια όμορφη επιδερμίδα. Το ντεμακιγιάζ αφαιρεί όλους τους ρύπους που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ζελέ αφρού, μικκυλιακό νερό, υγρό ή λοσιόν, αυτά τα διαλύματα παρέχουν καθαρό δέρμα.

Ενυδατώστε το δέρμα σας
Η καλή υγεία της επιδερμίδας εξαρτάται από το καλά ενυδατωμένο και θρεπτικό δέρμα. Ενυδατικές, αντιγηραντικές, αντιρυτιδικές φόρμουλες, θρεπτικές ή ματ φόρμουλες, κρέμα, λάδι, ορός, μάσκα ή διάφορα προϊόντα, κάθε επιδερμίδα επιλέγει μια θεραπεία προσαρμοσμένη στον τύπο και τις ιδιαιτερότητές της. Το ενυδατωμένο δέρμα λαμβάνει καλύτερα τη φροντίδα που του δίνεται. Η επιδερμίδα μπορεί να ενοποιηθεί χωρίς μακιγιάζ!

Κάντε απολέπιση και τρίψτε το δέρμα του προσώπου
Μια ενιαία και λαμπερή επιδερμίδα απαιτεί καθαρό δέρμα, απαλλαγμένο από ακαθαρσίες, υπερβολικό σμήγμα, τοξίνες ή νεκρό δέρμα. Αυτά τείνουν να καλύπτουν το δέρμα και να το εμποδίζουν να αναπνέει, η επιδερμίδα μπορεί να γίνει θαμπή. Η τακτική απολέπιση, μία ή δύο φορές την εβδομάδα, εξαλείφει τις βαθιές ακαθαρσίες και συσφίγγει τους πόρους. Η απολέπιση αφαιρεί επίσης τα μαύρα στίγματα και εξαφανίζει τους διευρυμένους πόρους.

Μειώστε τις ουλές και την ερυθρότητα
Η ενοποίηση της επιδερμίδας σημαίνει να απαλλαγείτε από μικρά ελαττώματα που θα μπορούσαν να θαμπώσουν το δέρμα του προσώπου, όπως κηλίδες χρωστικής, σημάδια ακμής ή ερυθρότητα. Οι θεραπείες που βασίζονται σε καταπραϋντικά ή επουλωτικά ενεργά συστατικά είναι κατάλληλες για τον καλλωπισμό του δέρματος και τη μείωση των ατελειών.

Αισθητική ιατρική, για τη βοήθεια μιας ενιαίας επιδερμίδας
Για να αποκτήσετε μια ενιαία επιδερμίδα, είναι δυνατό να καταφύγετε στην αισθητική ιατρική. Το λέιζερ pigment καθιστά δυνατή τη μείωση της ορατότητας των κηλίδων στο δέρμα, το σύμπλεγμα των χρωστικών στοχεύει με μεγάλη ακρίβεια και ο ιστός του δέρματος γλιτώνει. Το επεξεργασμένο φως είναι μια άλλη λύση που μπορεί να περιποιηθεί μεγάλες περιοχές, η λάμψη της επιδερμίδας βελτιώνεται συνολικά. Η φλούδα με οξύ φρούτων μειώνει την ορατότητα των κηλίδων για να αποτοξινώσει το δέρμα και να το κάνει πιο ομοιόμορφο. Η θεραπεία μπορεί να ξεσηκώσει την επιδερμίδα και να μειώσει την ακμή ή τις χρωστικές κηλίδες.

Συμπληρώματα διατροφής, σύμμαχος για ομοιόμορφη επιδερμίδα

Ένας υγιεινός τρόπος ζωής και ένας προσαρμοσμένος τρόπος ζωής παίζουν ρόλο στην ομορφιά της επιδερμίδας. Η τακτική κατανάλωση νερού καθαρίζει το δέρμα από το εσωτερικό με φυσικό τρόπο και αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων. Ο αθλητισμός είναι μια υγιεινή δραστηριότητα που βοηθά τα κύτταρα του δέρματος να αναγεννηθούν καλά, η επιδερμίδα είναι πιο φρέσκια και φωτεινή. Η κατανάλωση λιπαρών, χημικών ή ζαχαρούχων προϊόντων τείνει να φράζει τους πόρους του δέρματος. Σε συνδυασμό με καλές πρακτικές, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της επιδερμίδας. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στις φόρμουλες συμπληρωμάτων διατροφής GliSODin προετοιμάζουν τον οργανισμό να ανταποκριθεί καλύτερα στο οξειδωτικό στρες. Το GliSODin Skin Radiance μπορεί να βοηθήσει το θαμπό, με κηλίδες ή μεικτό δέρμα να αποκτήσει πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα. Το πεπόνι SOD, φυσικό προϊόν, προστατευτικά αντιοξειδωτικά ενεργά συστατικά και ενοποιητικά ενεργά συστατικά, αποτρέπουν την εμφάνιση ατελειών.

Όλες οι συμβουλές μας για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης

EL