Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ;

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η σύγχρονη επιστήμη αποκαλύπτει τους εκπληκτικούς δεσμούς μεταξύ των διατροφικών προϊόντων και της αισθητικής ιατρικής. Τα Nutraceuticals είναι ένα σύνολο ουσιών που θεωρούνται τρόφιμα με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία ενός ατόμου.

Έπρεπε να αναγνωρίσουμε τα όρια των «αισθητικών» λύσεων που παρεμβαίνουν μόνο στην εμφάνιση, χωρίς να ανησυχούμε για τα αίτια. Η αισθητική είναι άνεση, συχνά απαραίτητη για την ψυχολογική ευεξία, και ως εκ τούτου δεν είναι αμελητέα. Αλλά σίγουρα δεν είναι μια επαρκής προληπτική ή θεραπευτική θεραπεία από μόνη της. Σήμερα, η στοματική οδός αποτελεί από μόνη της έναν νέο άξονα αισθητικής φροντίδας.

Οι συνθέσεις GliSODin συμβάλλουν στην πρόληψη των σημαδιών της γήρανσης, σε συνδυασμό με αισθητικές θεραπείες για τη βελτίωση της διαχείρισης της ποιότητας του δέρματος.

Τα εργαστήρια ISOCELL προσφέρουν μια σειρά από επαγγελματικά συμπληρώματα διατροφής που δρουν σε συνέργεια με αισθητικές επεμβάσεις όπως τοπικές θεραπείες, πίλινγκ, λέιζερ, αλλά και αισθητικές επεμβάσεις...

Ο ασθενής βρίσκεται στο επίκεντρο των ανησυχιών μας, γι' αυτό πιστεύουμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον συνδυασμό της στοματικής οδού και της εξωτερικής οδού, προκειμένου να παρέχουμε μια προσέγγιση 360 μοιρών σε όλες τις ενδείξεις γήρανσης του δέρματος παρέχοντας βελτίωση στο δέρμα ποιότητα αλλά και μακροπρόθεσμα οφέλη για την υγεία. Το GliSODin διατίθεται σε 3 τύπους General Condition, Skin Radiance και Anti-Aging για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ενδείξεις.

Όλες οι συμβουλές μας για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης