Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

Ενέσεις στο πρόσωπο υαλουρονικού οξέος ή μπότοξ

Τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο μπορούν να μειωθούν με ενέσεις, οι οποίες εμποδίζουν τη χειρουργική επέμβαση. Πράξεις αισθητικής ιατρικής, ενέσεις botox και υαλουρονικού οξέος διορθώνουν τη χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο και μειώνουν τις ρυτίδες.

Συνδυάστε τις ενέσιμες θεραπείες με GliSODin Anti-Αging

Πρωταρχικός στόχος της αισθητικής ιατρικής είναι η επίτευξη εξωραϊσμού ή αναζωογόνησης προσώπου και σώματος. Μια ήπια, προοδευτική, φυσική και ολιστική προσέγγιση αναδύεται όλο και περισσότερο στην αισθητική ιατρική. Το GliSODin Anti-Αging είναι μέρος αυτού του οράματος για περιποίηση δέρματος 360 μοιρών.

GLISODIN ANTI-AGING

fav-logo-glisodin-dark_180x

ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤOY GliSODin Anti-Aging

Μία από τις εξαιρετικές πηγές Ωμέγα-3 παρέχεται από ένα μικροσκοπικό καρκινοειδές: το Κριλ. Το έλαιο Κριλ έχει πολύ υψηλή αναλογία….
Ενώ τα λίπη μπορεί να είναι επιβλαβή, δεν παρεμβαίνουν όλα τα έλαια στην καλή λειτουργία του σώματός μας. Τα λιπαρά οξέα είναι…
Το ιπποφαές είναι το μόνο γνωστό φυτό που περιέχει τόσο Ωμέγα 3, 6, 7 και 9 λιπαρά οξέα. Αυτός είναι ο λόγος που το έλαιό του…
Το Υαλουρονικό Οξύ που υπάρχει στο σώμα μας είναι απαραίτητο για την ομορφιά και τη νεότητα του …

Τι είναι οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος και μπότοξ;

Οι ενέσεις μπότοξ και υαλουρονικού οξέος είναι συμπληρωματικές και βοηθούν στην αναζωογόνηση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Αυτές οι διαφορετικές ουσίες δεν αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Ολόκληρο το πρόσωπο μπορεί να αναδιαμορφωθεί χωρίς ουλές και μέσα σε λίγα λεπτά. Τα αποτελέσματα που λαμβάνονται είναι ωστόσο προσωρινά.

Υαλουρονικό οξύ

Αυτό το μόριο υπάρχει φυσικά στο σώμα μας, στο χόριο. Το δέρμα είναι η πιο σημαντική δεξαμενή. Το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί το νερό, διατηρεί την ενυδάτωση του δέρματος και συμβάλλει στον τόνο του. Η αντιοξειδωτική του δράση προστατεύει το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες. Η ποιότητα και η ποσότητα αυτού του ισχυρού ενυδατικού παράγοντα μειώνεται με την ηλικία, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την αφυδάτωση του δέρματος και την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Σταδιακά, οι ιστοί υποχωρούν και αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος βοηθούν στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων που υπάρχουν σε διάφορες περιοχές του προσώπου, όπως οι γραμμές του συνοφρυώματος, το πόδι της χήνας, οι γωνίες των χειλιών ή οι ρινοχειλικές πτυχές. Οι ενέσεις επανασχεδιάζουν τους όγκους του προσώπου, ενισχύουν τα ζυγωματικά, συσφίγγουν το περίγραμμα του προσώπου ή δίνουν περισσότερο όγκο στα μάγουλα. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διόρθωση ορισμένων ατελειών στο πηγούνι, τη μύτη ή το οβάλ του προσώπου. Οι ενέσεις γεμίζουν τα χείλη, επαναφέρουν τη λάμψη στο πρόσωπο και μειώνουν τα σημάδια γήρανσης.

Botox

Η βοτουλινική τοξίνη είναι πιο γνωστή ως botox. Αυτή η ουσία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία γραμμών έκφρασης. Ο σκοπός της έγχυσης botox στους μυς είναι να συσφίξει το δέρμα εμποδίζοντας την παραγωγή ακετυλχονίνης, ενός νευροδιαβιβαστή, που οδηγεί σε παράλυση του τελευταίου. Αυτή η τοξίνη επομένως περιορίζει τη σύσπαση ενός μυός τοπικά. Το botox εφαρμόζεται συχνά με ένεση στο πάνω μέρος του προσώπου, μειώνοντας τις γραμμές έκφρασης.

Οι συμβουλές μας

Πώς λειτουργούν οι ενέσεις στο πρόσωπο;

Οι συμβουλές του χειρουργού δερματολόγου ή πλαστικού χειρουργού καθιστούν δυνατή την αξιολόγηση των επιθυμιών του ασθενούς και τον έλεγχο ότι δεν υπάρχουν πιθανές αντενδείξεις που να εμποδίζουν τις ενέσεις στο πρόσωπο. Ο γιατρός αναλύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και σημειώνει τις προσδοκίες του ασθενούς του. Στη συνέχεια σχεδιάζεται ένα πρόγραμμα θεραπείας. Ο γιατρός πολύ συχνά βγάζει φωτογραφίες του προσώπου πριν και μετά. Το προϊόν, υαλουρονικό οξύ ή botox, εγχέεται σε μορφή τζελ, με τη χρήση σύριγγας. Μόλις βρεθεί κάτω από το δέρμα, το τζελ δρα στους ιστούς. Μια συνεδρία ενέσιμης θεραπείας δεν απαιτεί τομή ή αναισθησία. Αυτή η αισθητική πράξη μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ιατρείο.

Οι ενέσεις botox είναι γρήγορες και δεν απαιτούν αναισθησία, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά. Το botox εγχέεται μέσω πολύ λεπτών βελόνων, γίνονται πολλά σημεία έγχυσης ανά περιοχή. Μετά από μια ενέσιμη εφαρμογή στο πρόσωπο, οι περιοχές που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία δεν πρέπει να αγγίζονται για ώρες, οι μύες του προσώπου θα πρέπει να συστέλλονται για να ασφαλίσουν το προϊόν. Το αποτέλεσμα lifting είναι παρατηρήσιμο από τις ώρες που ακολούθησαν την ένεση, τα αποτελέσματα είναι πιο ορατά τις επόμενες ημέρες και το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό 15 ημέρες αργότερα. Για να αποφύγετε την επανεμφάνιση γραμμών έκφρασης, καλό είναι να επιστρέφετε στον γιατρό κάθε 4 με 6 μήνες, καθώς το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο.

Οι επιδράσεις του υαλουρονικού οξέος είναι επίσης προσωρινές, ανάλογα με το προϊόν που εγχέεται. Η διάρκεια δράσης του μπορεί να κυμαίνεται από 8 έως 18 μήνες κατά μέσο όρο.

Οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος και botox μπορούν να συνδυαστούν. Δύναται επίσης να χρησιμοποιηθούν και άλλα αντιγηραντικά διαλύματα για να ενισχύσουν τα αποτελέσματα των ενέσιμων θεραπειών στο πρόσωπο. Οι συνεδρίες laser μπορούν να μειώσουν τις ατέλειες ή τις κηλίδες γήρανσης, το peeling μπορεί να βελτιώσει τη λάμψη της επιδερμίδας.

Ποια συμπληρώματα διατροφής συνοδεύουν τη δράση του υαλουρονικού οξέος ή των ενέσεων botox στο πρόσωπο;

Οι ενέσιμες θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν με τοπικές, όπως αντιγηραντικές κρέμες, οροί και χρήση συμπληρωμάτων ομορφιάς. Τα τελευταία δρουν εκ των έσω, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που δρουν απευθείας στην επιδερμίδα και το χόριο. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, είναι σημαντικό να συνδυάσετε τα συμπληρώματα διατροφής με έναν υγιεινό τρόπο ζωής και την εφαρμογή κρεμών προσαρμοσμένων στον τύπο του δέρματός σας. Η χρήση αντηλιακής προστασίας βοηθά επίσης στην προστασία του δέρματος και εν μέρει το προστατεύει από τη γήρανση του δέρματος.

Το GliSODin Anti-Aging είναι μια φόρμουλα που βοηθά στην πρόληψη των σημαδιών γήρανσης και στην πρόληψη του σχηματισμού ρυτίδων. Η ισχυρή αντιοξειδωτική και ενυδατική δύναμη του συμπληρώματος διατροφής που σχεδιάστηκε από τα εργαστήρια ISOCELL, προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Πλούσιο σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και SOD πεπονιού, το Anti-Aging προστατεύει το δέρμα από τις επιπτώσεις της γήρανσης και προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Άνδρες και γυναίκες που θέλουν να καταπολεμήσουν τα σημάδια γήρανσης μπορούν να στραφούν σε αυτή τη φόρμουλα, επιπροσθέτως με τις ενέσιμες θεραπείες υαλουρονικού οξέος και μπότοξ.