Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Η HYDRAFACIAL ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ;

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μια πολύ ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, το HydraFacial πρόκειται να κατακτήσει τη Γαλλία. Επαναστατική περιποίηση ή εφέ μόδας, το GliSODin σας παρουσιάζει αυτή τη μοντέρνα θεραπεία που καθαρίζει σε βάθος, εξαλείφει τις ατέλειες και ενυδατώνει την επιδερμίδα.
Τι περιλαμβάνει μια θεραπεία HydraFacial;

Μια ιατρική συσκευή για όμορφο δέρμα

Αυτή η τάση περιποίησης δέρματος από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι στη μόδα. Είναι μια λύση αισθητικής ιατρικής, ένα πλήρες και γρήγορο πρωτόκολλο θεραπείας. Σε μία ώρα το δέρμα λαμβάνει μια ολοκληρωμένη περιποίηση που περιλαμβάνει ξεφλούδισμα, αποβολή ρύπων και βαθιά ενυδάτωση χάρη σε μια μηχανή HydraFacial. Πρέπει να πάτε σε ένα ινστιτούτο για να προσφέρει στο δέρμα σας αυτό το πρωτόκολλο θεραπείας. Αυτό το μηχάνημα χρησιμοποιείται επίσης από δερματολογικές κλινικές που κάνουν απαλή απολέπιση του δέρματος χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως η δερμοαπόξεση.

Η τεχνολογία είναι πατενταρισμένη και μη επεμβατική. Τα αποτελέσματα φαίνεται να ικανοποιούν τους πελάτες που παρατηρούν βελτίωση στην υφή του δέρματος, περισσότερη λάμψη, πιο σφριγηλή, λιγότερο λαμπερή επιδερμίδα με σφιγμένους πόρους. Το υπερβολικό σμήγμα και τα μαύρα στίγματα μειώνονται. Η θεραπεία HydraFacial απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να αποφύγουν τις αισθητικές επεμβάσεις και αναζητούν λιγότερο επεμβατικές εναλλακτικές λύσεις για να ενισχύσουν το δέρμα τους.

Η τιμή και η διάρκεια της θεραπείας ποικίλλουν ανάλογα με τα ινστιτούτα και τις επιλογές που επιλέγονται. Χρειάζονται τουλάχιστον 150 ευρώ κατά μέσο όρο, οι τιμές μπορεί να αυξηθούν σε περισσότερα από 300 ευρώ για ορισμένες συγκεκριμένες θεραπείες. Μια θεραπεία HydraFacial μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά έως 1:30 κατά μέσο όρο.

 

Μια περιποίηση προσώπου σε διάφορα στάδια

Μια συνεδρία HydraFacial μπορεί να περιλαμβάνει τρία έως τέσσερα βήματα ανάλογα με την παρεχόμενη φροντίδα, τις ανάγκες και τον τύπο του δέρματος. Χάρη σε ένα μηχάνημα που παρουσιάζει πολλά εργαλεία σε μορφή σωλήνων με μύτες, το δέρμα καθαρίζεται, καθαρίζεται και εξαχνώνεται. Κάθε άκρη είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και παρέχει διαφορετική επεξεργασία.

 

Βήμα 1: Καθαρισμός του δέρματος

Η πρώτη θεραπεία είναι να καθαρίσετε καλά το δέρμα, πρέπει να είναι καθαρό, χωρίς προϊόντα περιποίησης ή μακιγιάζ. Εφαρμόζεται ένας ορός καθαρισμού στο πρόσωπο και το μηχάνημα κάνει τα υπόλοιπα, αποβάλλεται το περιττό σμήγμα. Αυτή η φιλοδοξία γίνεται απαλά και βαθιά.

Βήμα 2: Ξεφλούδισμα

Όταν το πρόσωπο καθαριστεί καλά, ένα πίλινγκ ολοκληρώνει τη δράση της πρώτης θεραπείας. Το προσαρμοσμένο άκρο αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα. Οι πόροι είναι βαθιά αποφραγμένοι. Η φλούδα είναι φτιαγμένη από ένα μείγμα σαλικυλικού οξέος και γλυκολικού οξέος που απελευθερώνει ακαθαρσίες, καθαρίζει το δέρμα και διαλύει το νεκρό δέρμα. Το peeling είναι αρκετά απαλό ώστε να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ερεθισμός του δέρματος.

Βήμα 3: Εκχύλιση ακαθαρσιών

Στη συνέχεια, η συσκευή HydraFacial εξάγει τα μαύρα στίγματα και τις κωμωδίες χρησιμοποιώντας μια άκρη που απορροφά τις ατέλειες. Οι ζώνες στοχεύονται ανάλογα με το κάθε δέρμα και τη θέση των ατελειών, η ζώνη Τ (πηγούνι, μύτη, μέτωπο) αποτελεί συχνά αντικείμενο ιδιαίτερης προσοχής.

Βήμα 4: Ενυδάτωση και έγχυση αντιοξειδωτικών ενεργών συστατικών

Μια τελευταία συμβουλή προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα με βάση τον τύπο δέρματος. Είναι συχνά ένας ενισχυτικός ορός ενυδάτωσης με βάση το υαλουρονικό οξύ ή αντιοξειδωτικά προϊόντα που προορίζονται να γεμίσουν το δέρμα και να του δώσουν μια ορισμένη ελαστικότητα αποκαλύπτοντας τη λάμψη του. Αυτοί οι οροί και οι βιταμίνες είναι συγκεντρωμένοι για να περιποιούνται σε βάθος το δέρμα και να παρέχουν ένα ενισχυτικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Το δέρμα ενοποιείται και προστατεύεται. Αυτό το τελευταίο βήμα διεγείρει επίσης την αποτοξίνωση και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Συγκεκριμένα προϊόντα μπορούν να προσαρμόσουν αυτό το τελευταίο βήμα. Ορισμένοι οροί μπορούν να μειώσουν την ορατότητα των ουλών με χρωστικές κηλίδες, να προάγουν τη λεύκανση της επιδερμίδας, να ελαχιστοποιήσουν την εμφάνιση καφέ κηλίδων που συνδέονται με την έκθεση στον ήλιο.

Σε ποιους προορίζεται η θεραπεία HydraFacial;

Μια θεραπεία για κάθε τύπο δέρματος

Το πρωτόκολλο HydraFacial είναι τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματος. Για να είναι αποτελεσματική η θεραπεία στο ανδρικό δέρμα, συνιστάται να μην φοράτε πολύ μακριά γενειάδα.

Δεδομένου ότι είναι περισσότερο μια σουίτα θεραπειών παρά μια θεραπεία αυστηρά μιλώντας, το HydraFacial είναι ένα πρωτόκολλο που προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος. Το αφυδατωμένο μικτό δέρμα, με ατέλειες ή ξηρό δέρμα θα επωφεληθεί από ένα κατάλληλο ενισχυτικό ενυδάτωσης. Το λιπαρό ή με τάση ακμής δέρμα μπορεί να ελπίζει να δει τις ατέλειές του να μειώνονται και να ρυθμίζεται η παραγωγή σμήγματος. Το νεανικό δέρμα μπορεί να αντέξει οικονομικά μια θεραπεία HydraFacial για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης και γήρανσης, το ώριμο δέρμα μπορεί να βελτιώσει την υφή του δέρματος και να αποκτήσει ελαστικότητα. Κατά γενικό κανόνα, η θεραπεία HydraFacial καθαρίζει σε βάθος όλους τους τύπους δέρματος, αποκαλύπτοντας λάμψη και ενισχύοντας την υφή του δέρματος. Αυτές οι εξατομικευμένες θεραπείες λαμβάνουν υπόψη την προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος.

Οι κίνδυνοι που σχετίζονται με αυτό το πρωτόκολλο είναι μικροί, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστούν. Τα άτομα με αλλεργίες στα φύκια ή στην ασπιρίνη δεν μπορούν να επωφεληθούν από μια θεραπεία HydraFacial. Το φλεγμονώδες, εξασθενημένο δέρμα, που υποφέρει από ηλιακό έγκαυμα ή ροδόχρου ακμή θα πρέπει επίσης να το κάνει χωρίς αυτό. Η θεραπεία δεν συνιστάται επίσης για έγκυες γυναίκες, το μωρό θα μπορούσε να υποβληθεί στα κύματα του μηχανήματος.

Το HydraFacial για δέρμα με τάση ακμής

Το δέρμα με τάση ακμής μπορεί να θεωρήσει τη θεραπεία HydraFacial ως λύση για να ανακτήσει πιο υγιές δέρμα και να μειώσει τις κηλίδες. Δεδομένου ότι αυτή η θεραπεία καθαρίζει σε βάθος το δέρμα παρέχοντάς του τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά, η επιδερμίδα προστατεύεται καλύτερα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Οι διεσταλμένοι πόροι συσφίγγονται, οι ανωμαλίες λειαίνονται και το υπερβολικό σμήγμα ρυθμίζεται. Ωστόσο, αυτή η θεραπεία δεν συνιστάται σε άτομα που υποβάλλονται σε θεραπείες κατά της ακμής, καθώς αυτές οι θεραπείες αποδυναμώνουν το δέρμα και το HydraFacial μπορεί να αποδειχθεί πολύ επιθετικό. Το δέρμα με τάση ακμής μπορεί να δει αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία, ωστόσο οι τακτικές συνεδρίες θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στο δέρμα.

Η γνώμη της GliSODin για τη θεραπεία HydraFacial

Οι επιπτώσεις της φροντίδας στο δέρμα

Το αποτέλεσμα της θεραπείας HydraFacial είναι γρήγορα ορατό στο δέρμα. Η επιδερμίδα είναι πιο λεία και απαλή, σαν να είχε λάβει λάμψη. Μια συνεδρία θεραπείας HydraFacial προσφέρει νεότερη εμφάνιση στο πρόσωπο, το τελευταίο αιχμαλωτίζει καλύτερα το φως και φαίνεται πιο ξεκούραστο.

Eίναι δυνατή η ανανέωση αυτής της θεραπείας δύο έως τρεις φορές το χρόνο για να διατηρηθεί ένα καθαρό αποτέλεσμα στο δέρμα. Ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα, είναι δυνατό να διαφοροποιηθεί ο ρυθμός θεραπείας. Μια θεραπεία ανά μήνα ή ανά τρίμηνο μπορεί να είναι ένας καλός ρυθμός για τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος, τρεις έως έξι συνεδρίες σε δύο μήνες επιτρέπουν περισσότερες για να διορθωθούν οι ατέλειες. Για να μειώσετε τα σημάδια γήρανσης και να ελπίζετε να εξομαλύνετε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, έξι συνεδρίες σε διάστημα δύο μηνών μπορεί να είναι ένας καλός ρυθμός.

Η παρεχόμενη φροντίδα βασίζεται στις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος και καθιερώνεται μια διάγνωση για να διασφαλιστεί ότι κανένα δερματολογικό πρόβλημα δεν θα μπορούσε να διαταράξει τα οφέλη της φροντίδας. Για παράδειγμα, οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος ή αλλαντοτοξίνης που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες θα μπορούσαν να αποτρέψουν τη θεραπεία HydraFacial.

Συστάσεις και αντενδείξεις

Η θεραπεία δεν είναι επώδυνη, αλλά το δέρμα μπορεί να εμφανίσει κάποια ερυθρότητα μετά τις θεραπείες HydraFacial, δεν είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε κάποιο μυρμήγκιασμα ή ελαφρύ αίσθημα καύσου. Αυτές οι αισθήσεις συνήθως περνούν πολύ γρήγορα, συχνά μέσα σε μία ώρα, και δεν είναι απενεργοποιημένες. Η εφαρμογή ιαματικού νερού στο κομμωτήριο, μετά τη θεραπεία, καταπραΰνει το δέρμα και το βοηθά να ανακάμψει καλύτερα. Αυτή η θεραπεία αισθητικής ιατρικής δεν επηρεάζει την κοινωνική ζωή, αντιθέτως, εξαχνώνει την υφή του δέρματος και αναδεικνύει τη λάμψη της επιδερμίδας.

Προσοχή όμως, αυτή η θεραπεία είναι φωτοευαισθητοποιητική, γι' αυτό θα πρέπει να προστατευτείτε από τον ήλιο και να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο τις ημέρες που ακολουθούν τη θεραπεία HydraFacial. Συνιστάται επίσης να αφήσετε το μακιγιάζ στην άκρη για μερικές ημέρες για να αφήσετε την επιδερμίδα να αναπνεύσει και να αναγεννηθεί ελεύθερα. Για να ωφεληθεί η επιδερμίδα σας στο μέγιστο από τη θεραπεία που λάβατε, καλό είναι να μην εφαρμόζετε κρέμες ή θεραπείες στο πρόσωπο το απόγευμα μετά τη θεραπεία HydraFacial, δεν είναι επίσης απαραίτητο να πλένετε το πρόσωπό σας, το ιδανικό είναι να αφήνετε τα προϊόντα να εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας ξεκουραστείτε όλη τη νύχτα στο δέρμα. Η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας, κατά προτίμηση χωρίς ισχυρά ενεργά συστατικά, την επόμενη και τις επόμενες ημέρες, δεν αποτελεί πρόβλημα.

Μια θεραπεία που συνδυάζεται με αυτά τα συμπληρώματα διατροφής ομορφιάς

Δεδομένου ότι αυτή η δερματολογική θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, μπορεί να συνδυαστεί με την τακτική λήψη συμπληρωμάτων διατροφής ομορφιάς για την εξάχνωση της επιδερμίδας. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, συνοδεύονται από υγιεινό τρόπο ζωής και κατάλληλη τοπική φροντίδα.

Το Skin-Brightening είναι μια φόρμουλα GliSODin που βοηθά τον ομοιόμορφο τόνο του δέρματος και τις λείες κηλίδες. Τα κύτταρα προστατεύονται από το οξειδωτικό στρες και το δέρμα αποκτά λάμψη.

Το Anti-Aging είναι το συμπλήρωμα διατροφής της GliSODin που προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης και προστατεύει από τη γήρανση του δέρματος.

Όλες οι συμβουλές μας για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης

EL