Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Συμπλήρωμα διατροφής Ωμέγα-7 με βάση το έλαιο ιπποφαούς μούρου

Το ιπποφαές είναι το μόνο γνωστό φυτό που περιέχει τόσο Ωμέγα 3, 6, 7 και 9 λιπαρά οξέα. Αυτός είναι ο λόγος που το έλαιό του χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια ως θεραπεία ομορφιάς για το επιδερμίδα και τις βλεννογόνους του δέρματος.

Οι αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιικές ιδιότητες του ιπποφαούς δεν προκύπτουν μόνο από τον πλούτο του σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, αλλά και από τα υψηλά επίπεδα ισχυρών αντιοξειδωτικών, βιταμινών και μετάλλων που είναι εξαιρετικά για το δέρμα, που παρέχουν εσωτερικά οφέλη.

GliSODin Anti-aging, ένα συμπλήρωμα διατροφής με βάση το έλαιο ιπποφαούς

Μια θεραπεία συμπληρωμάτων διατροφής GliSODin Anti-Aging, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής, είναι ευεργετική για το ώριμο, αφυδατωμένο ή ξηρό δέρμα. Το SOD του πεπονιού, το έλαιο Κριλ, το έλαιο από σπόρους Borage και το έλαιο Iπποφαούς, κάνουν τη φόρμουλα κατά της γήρανσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Τα δερματικά προβλήματα όπως η απώλεια ελαστικότητας, η έλλειψη ενυδάτωσης, οι ρυτίδες ή οι λεπτές γραμμές μπορούν να μειωθούν. Το δέρμα είναι πιο ικανό να καταπολεμήσει το οξειδωτικό στρες, το οποίο προκαλεί βλάβη στα βασικά κύτταρα της επιδερμίδας.

GLISODIN ANTI-AGING

Τι είναι το έλαιο ιπποφαούς;

Το έλαιο ιπποφαούς είναι ένα ποιοτικό φυσικό προϊόν που χρησιμοποιείται στον τομέα της ομορφιάς και στην κοσμετολογία. Οι ιδιότητές του είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Η σύνθεσή του, πλούσια σε ευεργετικά ενεργά συστατικά, βοηθά στη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος για να αποκαλύψει καλύτερα την ομορφιά του. Τα συμπληρώματα διατροφής με έλαιο ιπποφαούς είναι ολοένα και πιο φημισμένα, λόγω των πολλών ιδιοτήτων αυτού του αγκαθωτού θάμνου που παράγει μικρά κίτρινα-πορτοκαλί μούρα. Από αυτά τα μούρα εξάγεται το έλαιο ιπποφαούς. Υπάρχουν δύο τύποι: το έλαιο των σπόρων του και το έλαιο των καρπών του. Είναι και τα δύο πλούσια σε ενεργά θρεπτικά συστατικά και είναι ιδιαίτερα γνωστά για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε μονοακόρεστα (έλαιο από τον πολτό του καρπού) και πολυακόρεστα (έλαιο από τους σπόρους) λιπαρά οξέα.

Το ιπποφαές είναι επίσης το μόνο γνωστό φυτό που περιέχει τόσο ωμέγα 3, 6, 7 και 9 λιπαρά οξέα. Αυτός είναι ο λόγος που το έλαιό του χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια ως θεραπεία ομορφιάς για την επιδερμίδα και τις βλεννογόνους του δέρματος, ως θεραπεία πολλών ασθενειών και ως ενισχυτικό ενέργειας . Για την ιστορία, η βοτανική ονομασία του ιπποφαούς, «Hippophae rhamnoides», που κυριολεκτικά σημαίνει «δέντρο που κάνει τα άλογα να λάμπουν», προέρχεται από το γεγονός ότι οι αρχαίοι Έλληνες το χρησιμοποιούσαν για να ταΐσουν τα άλογά τους, ώστε να βελτιώσουν τη ζωτικότητά τους και να αυξήσουν την λάμψη του τριχώματός τους.

Οι αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιικές ιδιότητες του ελαίου ιπποφαούς δεν προκύπτουν μόνο από τον πλούτο του σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, αλλά και από τα υψηλά επίπεδα ισχυρών αντιοξειδωτικών, βιταμινών και μετάλλων που είναι εξαιρετικά για το δέρμα, τα οποία παρέχουν εσωτερικά οφέλη και επιβραδύνουν η διαδικασία της γήρανσης.

Για να επωφεληθείτε πλήρως από τη μακρά λίστα των πλεονεκτημάτων του για την ομορφιά του δέρματος και για την υγεία, μπορεί να συνιστάται η τακτική λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με έλαιο ιπποφαούς.

Our Advices

Ποια είναι τα οφέλη των Ωμέγα-7 του λαδιού ιπποφαούς;

Το έλαιο ιπποφαούς είναι ένα από τα έλαια με τα περισσότερα οφέλη, ειδικά επειδή περιέχει πολλά λιπαρά οξέα. Αυτό όμως που το ξεχωρίζει κυρίως από τα άλλα φυτικά έλαια είναι η υψηλή του περιεκτικότητα σε Ωμέγα-7 (παλμιτολεϊκό οξύ), το σπανιότερο από όλα τα λιπαρά οξέα.

Η μοναδική σύνθεση λιπαρών οξέων και βιταμινών του ελαίου ιπποφαούς προσφέρει πολλά οφέλη για την ομορφιά του δέρματος. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά σε καλλυντικά και σε συμπληρώματα διατροφής για να μαλακώσει το δέρμα, να μειώσει την ξηρότητα. Αυτό το φυτικό έλαιο περιέχει έως και 70% λινολεϊκά οξέα, ωστόσο, αυτά τα λιπαρά οξέα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τη διατήρηση της καλής ελαστικότητας του δέρματος και τη δημιουργία ενός προστατευτικού φραγμού.

Επιπλέον, το πορτοκαλί χρώμα των μούρων του ιπποφαούς προέρχεται από τον πλούτο του σε καροτενοειδή και ειδικότερα σε βήτα-καροτίνη, πρόδρομο της βιταμίνης Α, που επιτρέπει τη διατήρηση της φυσιολογικής επιδερμίδας. Τα καροτενοειδή είναι αποτελεσματικά αντηλιακά. Η χρήση του ελαίου Ιπποφαούς παρατείνει το μαύρισμα. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε το έλαιο στο πρόσωπο σε περίπτωση εγκαύματος, για να επανορθώσετε το κατεστραμμένο δέρμα! Όταν εφαρμόζεται στο πρόσωπο, δίνει μια υγιή λάμψη.

Υπάρχουν επίσης σημαντικές ποσότητες βιταμίνης Ε στο έλαιο ιπποφαούς, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα αντιοξειδωτικά, οι τοκοφερόλες.

Το ώριμο δέρμα θα ωφεληθεί από τις προστατευτικές, θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες των Ιπποφαούς που είναι πολύτιμες για την καθυστέρηση της εμφάνισης των ρυτίδων και τον περιορισμό της διαδικασίας γήρανσης των κυττάρων.

Το δέρμα με τάση ακμής ή με τάση για ατέλειες μπορεί να επωφεληθεί από τα οφέλη του Ιπποφαούς. Τα ενεργά συστατικά αυτού του φυσικού ελαίου εμποδίζουν τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων, ρυθμίζουν την ακμή και τις μικροκύστεις και μειώνουν τις ουλές και τα αντιαισθητικά σημάδια.

Το ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα μπορεί να καταπραϋνθεί χάρη στις αρετές του Ιπποφαούς που καθησυχάζει το αίσθημα του «τραβήγματος». Η ενσωμάτωση του ελαίου ιπποφαούς σε μια ρουτίνα ομορφιάς ωφελεί το δέρμα του προσώπου και του παρέχει απαλά οφέλη.

Ποια είναι τα οφέλη του λαδιού ιπποφαούς στο δέρμα;

Η μοναδική σύνθεση λιπαρών οξέων και βιταμινών του ελαίου ιπποφαούς προσφέρει πολλά οφέλη για την ομορφιά του δέρματος. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην κοσμετολογία και σε συμπληρώματα διατροφής για να μαλακώσει το δέρμα και να μειώσει την ξηρότητα. Αυτό το φυτικό έλαιο περιέχει έως και 70% λινολεϊκά οξέα, τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τη διατήρηση της καλής ελαστικότητας του δέρματος και τη δημιουργία ενός προστατευτικού φραγμού.

Επιπλέον, το πορτοκαλί χρώμα των μούρων του ιπποφαούς προέρχεται από τον πλούτο του σε καροτενοειδή και ειδικότερα σε βήτα-καροτίνη, πρόδρομο της βιταμίνης Α, που επιτρέπει τη διατήρηση της φυσιολογικής επιδερμίδας.

Υπάρχουν επίσης σημαντικές ποσότητες βιταμίνης Ε στο έλαιο ιπποφαούς, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα αντιοξειδωτικά, οι τοκοφερόλες. Το ώριμο δέρμα θα ωφεληθεί από τις προστατευτικές, θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες του Ιπποφαούς που είναι πολύτιμες για την καθυστέρηση της εμφάνισης των ρυτίδων και τον περιορισμό της διαδικασίας γήρανσης των κυττάρων. Το δέρμα με τάση ακμής ή με τάση για ατέλειες μπορεί να επωφεληθεί από τις ιδιότητες του Ιπποφαούς. Το ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα μπορεί να καταπραϋνθεί χάρη στις αρετές του Ιπποφαούς που καθησυχάζει το αίσθημα του «τραβήγματος». Η ενσωμάτωση του ελαίου ιπποφαούς σε μια ρουτίνα ομορφιάς ωφελεί το δέρμα του προσώπου και του παρέχει απαλά οφέλη.
EL