Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

Συμπλήρωμα διατροφής για ομοιογενή επιδερμίδα

Η έλλειψη ομοιομορφίας & λάμψης, τα σπυράκια και οι μεγάλοι πόροι είναι κοινά δερματικά προβλήματα σε δέρμα με τάση για ατέλειες. Για να βελτιωθεί η λάμψη της επιδερμίδας και να διατηρηθεί η ομορφιά του δέρματος, μπορείτε να ακολουθήσετε μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής GliSODin.

Ομοιογενής επιδερμίδα με το GliSODin Skin Brightening

Ο ήλιος και η ρύπανση είναι οι κύριοι εχθροί του δέρματος. Κάτω από τις επαναλαμβανόμενες δράσεις τους, η ομορφιά του δέρματος μειώνεται, εμφανίζονται ατέλειες, η επιδερμίδα χάνει την ομοιογένεια και γίνεται θαμπή. Το GliSODin Skin Brightening είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το δέρμα σας στο εσωτερικό από εξωτερικούς επιβαρυντικούς παράγοντες και να επαναφέρει μια ομοιόμορφη επιδερμίδα.

GLISODIN SKIN BRIGHTENING

fav-logo-glisodin-dark_180x

ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤOY GliSODin SKIN BRIGHTENING

Το SOD είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό ένζυμο, ικανό να καταπολεμήσει το οξειδωτικό στρες, μια από τις κύριες αιτίες της κυτταρικής γήρανσης.
Πηγή αντιοξειδωτικών, τα συμπληρώματα διατροφής με βάση το λυκοπένιο ντομάτας είναι τέλεια για δέρμα με ατέλειες ή ευαίσθητο ….
Η βιταμίνη C βοηθά στη μείωση της κόπωσης, προστατεύει τα κύτταρα από τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών…
Ενώ τα λίπη μπορεί να είναι επιβλαβή, δεν παρεμβαίνουν όλα τα έλαια στην καλή λειτουργία του σώματός μας. Τα λιπαρά οξέα είναι…

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του δέρματος με τάση για ατέλειες;

Το δέρμα με ατέλειες αντιμετωπίζει διαφορετικά προβλήματα. Το δέρμα είναι ακανόνιστο, ορισμένες περιοχές είναι ξηρές ενώ άλλες είναι λιπαρές, η επιδερμίδα είναι ανομοιόμορφη. Η ακμή είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα, τα μαύρα στίγματα, οι μικροκύστεις, οι ουλές, οι διευρυμένοι πόροι, οι περιοχές γυαλάδας, η ερυθρότητα, οι χρωστικές κηλίδες και οι φαγέσωρες μπορούν να φωλιάσουν στο πρόσωπο. Η επιδερμίδα που πλήττεται περισσότερο από τις ατέλειες είναι το μικτό έως λιπαρό δέρμα, καθώς εκκρίνει περισσότερο σμήγμα από άλλες δημιουργώντας ευνοϊκό έδαφος για τις ατέλειες.

Το ευαίσθητο και το ώριμο δέρμα μπορούν επίσης να είναι επιρρεπή σε ατέλειες, όπως το κανονικό δέρμα υπό την επίδραση διαφόρων παραγόντων. Οι ορμονικές διακυμάνσεις, η κούραση, το στρες, μπορεί να προκαλέσουν ατέλειες του δέρματος. Η ρύπανση, το κάπνισμα, το αλκοόλ, ο ακατάλληλος τρόπος ζωής, μια δίαιτα πολύ πλούσια σε ζάχαρη ή λιπαρά, η ανεπαρκής ρουτίνα περιποίησης, όλα αυτά μπορεί να βλάψουν την ομορφιά του δέρματος.

Οι συμβουλές μας

Ποια ρουτίνα ομορφιάς είναι κατάλληλη για δέρμα με τάση για ατέλειες;

Η πρόληψη των ατελειών απαιτεί κατάλληλες κινήσεις ομορφιάς. Οι επιδερμίδες που αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα μπορούν να στραφούν σε προσαρμοσμένη τοπική φροντίδα, ματ περιποίηση, ορούς καθαρισμού. Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη για την αποφυγή των βλαβερών επιπτώσεων της υπεριώδους ακτινοβολίας και μια υγιεινή ζωή αντανακλάται στο δέρμα. Το ντεμακιγιάζ και ο καθαρισμός του προσώπου είναι απαραίτητα βήματα για να ελευθερωθούν οι πόροι του δέρματος και να επιτραπεί στα κύτταρα να αναγεννηθούν. Τα φυτικά έλαια μπορεί να είναι κατάλληλα για δέρμα με ατέλειες για θρέψη και ενυδάτωση. Η υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και η λήψη αρκετού νερού βοηθούν το δέρμα να ευδοκιμήσει.

Τι προσφέρουν τα συμπληρώματα διατροφής στο δέρμα με ατέλειες;

Η τοπική φροντίδα δρα απευθείας στο δέρμα. Για να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα της τοπικής φροντίδας, μπορεί να λάβετε μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για τον καθαρισμό του δέρματος. Τα συμπληρώματα αυτά δρουν από το εσωτερικό για να μειώσουν την εμφάνιση των σπυριών, να βελτιώσουν την όψη της επιδερμίδας, να αποτρέψουν την εμφάνιση μαύρων στιγμάτων. Τ συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν φυσικά ενεργά συστατικά πρέπει να προτιμώνται. Επιλέγουμε τις κάψουλες προσαρμοσμένες στο πρόβλημα-στόχο. Για καλή υγεία του δέρματος, είναι προτιμότερο να ακολουθήσετε μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, λιπίδια και μέταλλα. Αυτά τα στοιχεία βοηθούν το δέρμα να ανανεωθεί, η επιδερμίδα είναι πιο φρέσκια, το σμήγμα μπορεί να ρυθμιστεί και το λιπαρό δέρμα με ατέλειες μπορεί να καθαριστεί.

Ποια συμπληρώματα διατροφής είναι πιο αποτελεσματικά για ένα τέλειο δέρμα;

Φυτά όπως το Evening Primrose και το Borage είναι σύμμαχοι. Πλούσια σε βιταμίνη Ε και Ωμέγα-6, τα συμπληρώματα διατροφής με βάση το έλαιο Evening Primrose βοηθούν στη ρύθμιση του σμήγματος. Η κολλιτσίδα είναι ένα κανονικό συστατικό σε προϊόντα περιποίησης για δέρμα με τάση για ατέλειες. Το πεπόνι SOD, ο ψευδάργυρος, το σελήνιο βοηθούν στη διατήρηση της όμορφης επιδερμίδας.

Η φόρμουλα συμπληρώματος διατροφής GliSODin Skin Brightening βοηθά το δέρμα να εμφανίσει μια πιο υγιή κατάσταση, μειώνονται οι δυσαρμονίες στον τόνο του δέρματος, μειώνονται οι σκούρες κηλίδες. Το GliSODin Skin Brightening συμμετέχει στη μείωση των ατελειών και συμβάλλει στο να γίνει η επιδερμίδα ομοιογενής, κάνοντας δυνατή την αποκατάσταση της ομορφιάς του δέρματος. Για βέλτιστη αποτελεσματικότητα, συνοδεύουμε μια θεραπεία συμπληρωμάτων διατροφής για υγιές δέρμα με τη χρήση προσαρμοσμένης φροντίδας και ισορροπημένης διατροφής.