Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ | GLISODIN

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τα συμπληρώματα διατροφής GliSODin έχουν αναπτυχθεί για να προστατεύουν το δέρμα από το εσωτερικό και να ενισχύουν τη δράση των τοπικών θεραπειών. Οι 4 συνθέσεις μας περιέχουν Melon SOD, σε συνδυασμό με πρωτεΐνη σιταριού. Αυτός ο αντιοξειδωτικός συνδυασμός είναι πολύ αποτελεσματικός στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες, που ευθύνεται, μεταξύ άλλων, για τη γήρανση των κυττάρων. Κάθε φόρμουλα μας ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα, βρείτε αυτή που χρειάζεται το δέρμα σας!
1. Σε ποιους απευθύνονται οι κάψουλες ομορφιάς GliSODin;

Τα συμπληρώματα διατροφής GliSODin προορίζονται για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να αποκαλύψουν την ομορφιά της επιδερμίδας τους. Όταν οι τοπικές θεραπείες παρέχουν στην επιδερμίδα στοιχεία που θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα όταν εφαρμόζονται στο δέρμα, τα συμπληρώματα διατροφής δρουν από μέσα. Κάθε φόρμουλα GliSODin παρέχει στο δέρμα διαφορετικά θρεπτικά συστατικά που επιλέγονται για να ανταποκριθούν σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα του δέρματος.

Οι 4 φόρμουλες μας Body-Strengthen, Anti-Aging, Skin-Brightening και V-SOD λειτουργούν για την αποκατάσταση και την προστασία της ομορφιάς του δέρματος. Τα συμπληρώματα διατροφής μας ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, προλαμβάνουν τα σημάδια γήρανσης, εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματος και μειώνουν τις κηλίδες του δέρματος.

Οι φόρμουλες GliSODin είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος που αναζητούν αντιοξειδωτική δράση, που επιθυμούν να ενισχύσουν τη γενική τους κατάσταση, να καταπολεμήσουν τη γήρανση του δέρματος, να εμφανίσουν πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα ή να μειώσουν την εμφάνιση της λεύκης.

2. Πώς να επιλέξετε το συμπλήρωμα διατροφής σας για το δέρμα;

Η φόρμουλα επιλέγεται σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Για να επιλέξετε το σωστό συμπλήρωμα διατροφής, είναι επομένως σημαντικό να γνωρίζετε τον τύπο του δέρματός σας, τις ανάγκες του και τις σωστές ενέργειες για να το φροντίζετε σε καθημερινή βάση.

Θέλετε να δώσετε ώθηση στην επιδερμίδα σας ώστε να ανακτήσει όλη τη ζωντάνια της; Δοκιμάστε το Body-Strengthen για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.Το Melon SOD, το αστέρι ενεργό συστατικό του GliSODin, δρα ως ασπίδα για το δέρμα σας για να το προστατεύσει από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών.Το προβληματικό δέρμα ή το ευαίσθητο δέρμα μπορεί να στραφεί σε αυτήν τη φόρμουλα.

Το δέρμα σας είναι αφυδατωμένο, στερείται ελαστικότητας και ψάχνετε ένα συμπλήρωμα διατροφής για να μειώσετε την ορατότητα των σημαδιών της γήρανσης; Το GliSODin Anti-Aging περιέχει ενυδατικά ενεργά συστατικά και αντιοξειδωτικά για να διατηρήσει τη νεανικότητα του δέρματος, να το θρέψει, να το τονώσει και να το συσφίξει. Το κανονικό, ευαίσθητο, ανοιχτόχρωμο, μικτό ή σκούρο, κανονικό, ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα μπορεί να στραφεί στη φόρμουλα Αντιγήρανσης. Είναι το δέρμα σας ευαίσθητο στον ήλιο, επιρρεπές σε κηλίδες;

Ψάχνετε για πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα; Αυτή είναι η φόρμουλα Skin-Brightening που πρέπει να δοκιμάσετε! Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής προορίζεται για θαμπές επιδερμίδες, ευαίσθητες επιδερμίδες ή μικτές ή σκούρες επιδερμίδες.

Κάνετε θεραπεία για τη λεύκη; Το GliSODin V-SOD είναι η φόρμουλα αφιερωμένη στο αποχρωματισμένο δέρμα.

3. Μετά από πόσο καιρό μπορούν να φανούν τα αποτελέσματα;

Για να μεγιστοποιήσετε την επίδραση των συμπληρωμάτων διατροφής, είναι σημαντικό να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής παράλληλα με τη λήψη καψουλών ομορφιάς. Ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή, η κατανάλωση αρκετού νερού και ο ύπνος έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στην ομορφιά του δέρματος. Ωστόσο, το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Είναι επίσης σημαντικό να προσφέρετε στο δέρμα σας μια προσαρμοσμένη ρουτίνα περιποίησης. Επομένως, επιλέγουμε κρέμες, ορούς και άλλα προϊόντα με προσοχή, προσαρμόζουμε επίσης τη ρουτίνα περιποίησης ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας.

Τα συμπληρώματα διατροφής ενισχύουν αυτές τις υγιεινές ρουτίνες για να αποκαταστήσουν την ομορφιά του δέρματος από μέσα. Προσφέρουμε θεραπείες ενός μήνα, τριών μηνών ή και έξι μηνών (για GliSODin V-SOD). Συνιστούμε να παίρνετε δύο κάψουλες την ημέρα το πρωί με ένα ποτήρι νερό. Τα αποτελέσματα είναι συχνά ορατά από τον 2ο μήνα αλλά είναι πιο αισθητά από τον 3ο μήνα.

4. Μπορούν να συνδυαστούν πολλά συμπληρώματα διατροφής;

Είναι πολύ πιθανό να συνδυαστούν πολλά μαθήματα συμπληρωμάτων διατροφής, αυτό μπορεί να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα εάν τα συστατικά που περιέχονται στις κάψουλες είναι συμπληρωματικά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ακολουθείτε ορισμένες προφυλάξεις για να αποφύγετε υπερβολικές δόσεις, κακά συμπληρώματα ή αλληλεπιδράσεις με φάρμακα.

Εάν θέλετε να συνδυάσετε πολλά συμπληρώματα διατροφής, απλώς ελέγξτε να μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες για κάθε θρεπτικό συστατικό (για παράδειγμα ψευδάργυρο). Κάθε θεραπεία έχει επίσης τους δικούς της κανόνες, συνιστούμε για παράδειγμα να μην συμπληρώσετε περισσότερα όταν ξεκινάτε μια θεραπεία με GliSODin Anti-Aging ή Skin Radiance. Όλα τα συμπληρώματα GliSODin αποτελούνται από φυσικά ενεργά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα. Γενικά, συνιστούμε να μην παίρνετε περισσότερες από 4 κάψουλες GliSODin την ημέρα.

5. Πρέπει να κάνω διαλείμματα ενώ παίρνω συμπληρώματα διατροφής;

Συνιστάται να κάνετε ένα διάλειμμα μερικών εβδομάδων πριν ξεκινήσετε μια νέα θεραπεία. Ωστόσο, κάθε άτομο μπορεί να έχει συγκεκριμένες ανάγκες. Εκτός από οποιαδήποτε συγκεκριμένη ένδειξη από το γιατρό σας, συνιστάται να κάνετε ένα διάλειμμα 1 έως 2 μηνών μετά από θεραπεία 3 μηνών και μεταξύ κάθε θεραπείας. Είναι πολύ πιθανό να ανανεώσετε μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής 2 έως 3 φορές το χρόνο. Εάν ο γιατρός σας έχει συμβουλεύσει να πάρετε κάψουλες ομορφιάς, σίγουρα θα κάνει τις δικές του συστάσεις με βάση τις ανάγκες του δέρματός σας και του σώματός σας.

Όλες οι συμβουλές μας για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης

EL