Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ VIRGINIE BAPAUME, ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ 23 BEAUTY PARIS

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Virginie Bapaume δημιούργησε το 23 Beauty Paris, μια μάρκα από φυσικά, vegan και κατασκευασμένα στη Γαλλία βερνίκια νυχιών. Μας μιλά για το ταξίδι της και τη δημιουργία αυτού του brand με ισχυρές αξίες: ένταξη, ηθική και διαφάνεια.
Μπορείτε να συστηθείτε με λίγα λόγια;

Είμαι η Virginie Bapaume, η ιδρύτρια της μάρκας vegan βερνικιών νυχιών 23Beauty Paris. Η μάρκα γιόρτασε την 1η της χρονιά, τον Ιούλιο του 2022. Έχω ένα γραφείο επικοινωνίας για περισσότερα από 10 χρόνια που εστιάζει στην ψηφιακή, την ένταξη και τη διαφορετικότητα. Έχω επίσης μια ένωση, το Beauté plurielle, πάντα με θέμα την ένταξη στον κόσμο της ομορφιάς. Αυτό είναι το κοινό σημείο όλων των έργων μου, είτε στις συνεργασίες μου είτε για τα άρθρα μου που γράφω για το Elle.fr και το auféminin.com ως ελεύθερος επαγγελματίας. Λίγο πριν από αυτό, εργάστηκα για 10 χρόνια στην Allociné.

Πώς σου ήρθε η ιδέα για το 23Beauty;

Το 23Beauty είναι η μάρκα που πάντα ονειρευόμουν: εύκολη, βολική στη χρήση, διασκεδαστική και ασφαλής στη σύνθεσή της αλλά και πραγματικά περιεκτική. Είναι vegan και φέρει την ένδειξη PETA. Συχνά, με ρωτούν, αλλά vegan βερνίκι νυχιών, γιατί; Στην αρχή, είναι η μάρκα που είναι vegan για τις τρέχουσες και μελλοντικές αναφορές. Επιπλέον, δίνουμε προσοχή στην προέλευση των συστατικών μας, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων βαφών. Για το βερνίκι μιλάμε και για τις τρίχες του πινέλου.

Ποιες αξίες θέλετε να μεταφέρετε μέσω του 23Beauty;

Είναι μια μάρκα 100% χωρίς αποκλεισμούς, είτε για τους πελάτες μας είτε για τους συνεργάτες μας: φύλο, καταγωγή, ηλικία, αναπηρία, ΛΟΑΤ κοινότητα. Η μάρκα είναι για όλους.

Οι άνθρωποι με τους οποίους περικυκλώθηκα για να δημιουργήσω τη μάρκα, οι φωτογράφοι μας, τα συνεργαζόμενα εργοστάσια αντικατοπτρίζουν αυτή την ποικιλομορφία σε όλες τις διαστάσεις της.

Και τέλος, είναι μια διασκεδαστική μάρκα, που ανακουφίζει από τις ενοχές, που δεν πρεσβεύει την τελειότητα αλλά σε καλεί να διασκεδάσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου πάνω απ' όλα. Είμαστε μέτοχοι του Time for the planet και έχουμε ένα δάσος με το Ecotree.

Αν έπρεπε να παρουσιάσετε ένα προϊόν της επιλογής σας, ποιο θα ήταν αυτό;

Είναι δύσκολο ! Έχουμε χρώματα που είναι best seller και νέα που είναι αγαπημένα. Αλλά, αν έπρεπε να αναφέρω ένα, θα ήταν το λάδι μας. Με 98% φυσικά συστατικά, μαλακώνει τα πετσάκια, ενώ δυναμώνει τα νύχια.

Ποιες είναι οι βασικές σας χειρονομίες ομορφιάς σε καθημερινή βάση;

Είμαι λίγο (πολύ) εμμονή με τη λάμψη και την ενυδάτωση. Η ρουτίνα μου λοιπόν αποτελείται από μια ρουτίνα Complexion Radiance (καθαριστικό, ορός, ενυδατική κρέμα και CC Cream, με scrub και μάσκα μία φορά την εβδομάδα). Κάνω επίσης μια θεραπεία Jet Peel μία ή δύο φορές το μήνα στο ινστιτούτο. Για το σώμα, αυτά είναι κυρίως scrub και θρεπτικές θεραπείες. Όσον αφορά τα νύχια μου, έχω μια εβδομαδιαία ρουτίνα για να δυναμώνω τα νύχια μου και να προάγω την ανάπτυξη.

Είναι τα συμπληρώματα διατροφής μέρος της ρουτίνας σας;

Δεν τρώω πλέον κρέας, φροντίζω να έχω αρκετή πρόσληψη για να αποφύγω τις ελλείψεις. Αυτό μπορώ να το κάνω μέσω της τροφής αλλά παίρνω και συμπληρώματα για τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα μου. Κάνω θεραπείες 3 μηνών για να βοηθήσω στην αντιμετώπιση των χρωστικών κηλίδων και στη λάμψη της επιδερμίδας. Τα μαύρα δέρματα είναι πολύ ευαίσθητα στην υπερμελάγχρωση και τη θαμπή επιδερμίδα, επομένως τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να ενισχύσουν τη φωτεινότητα ενώ αντιμετωπίζουν τα σκοτεινά σημεία.

Virginie Bapaume, 23Beauty

Όλες οι συμβουλές μας για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης