Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

Peeling κατά των καφέ κηλίδων στο πρόσωπο

Μια ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα είναι συχνά εγγύηση ομορφιάς. Οι δυσαρμονίες της χρωστικής είναι ένα κοινό πρόβλημα. Οι σκούρες κηλίδες μπορεί να εμφανιστούν στο πρόσωπο και να προκαλέσουν αισθητική ενόχληση. Το peeling είναι μια λύση που συνίσταται στην εξάλειψη των κυττάρων στην επιφάνεια του δέρματος, για λείανση της επιδερμίδας και μείωση των ατελειών και των σκούρων κηλίδων.

Συνδυάστε peeling και laser με το GliSODin Skin Brightening

Τα peeling έχουν απολεπιστική δράση, που προορίζεται να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Επιπλέον, διεγείρουν τους αναγεννητικούς μηχανισμούς στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Τα laser έχουν μια εις βάθος δράση για τη διόρθωση των ατελειών. Τα συμπληρώματα διατροφής GliSODin Skin Brightening δρουν από το εσωτερικό για να βοηθήσουν στη διατήρηση της δομής του δέρματος, στη μείωση του κινδύνου υπερμελάγχρωσης και στη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων αυτών των αισθητικών επεμβάσεων.

GLISODIN SKIN BRIGHTENING

fav-logo-glisodin-dark_180x

ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ GliSODin SKIN BRIGHTENING

Το SOD είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό ένζυμο, ικανό να καταπολεμήσει το οξειδωτικό στρες, μια από τις κύριες αιτίες της κυτταρικής γήρανσης.
Ενώ τα λίπη μπορεί να είναι επιβλαβή, δεν παρεμβαίνουν όλα τα έλαια στην καλή λειτουργία του σώματός μας. Τα λιπαρά οξέα είναι…
Η βιταμίνη C βοηθά στη μείωση της κόπωσης, προστατεύει τα κύτταρα από τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών…
Η εσπεριδίνη είναι ένα φυσικό φλαβονοειδές που βρίσκεται σε είδη του γένους Citrus. Η εσπεριδίνη είναι ένας ρυθμιστικός παράγοντας στην υπερμελάγχρωση…

Τι είναι το peeling κατά των μαύρων κηλίδων;

Το peeling είναι μια θεραπεία που στοχεύει στη μείωση της ορατότητας των σκούρων κηλίδων και στη μείωση των ατελειών του δέρματος που συσσωρεύονται στο πρόσωπο. Η απολέπιση των σκούρων κηλίδων μπορεί να περιέχει οξέα φρούτων (AHA) ή τριχλωροξικό οξύ (TCA). Το peeling AHA σβήνει τις ανωμαλίες στην υφή του δέρματος και προσφέρει απαλυντική δράση στην επιδερμίδα. Η αποτελεσματικότητα αυτού του τύπου peeling συνδέεται με το χρόνο έκθεσης του προϊόντος. Το peeling TCA δρα περισσότερο σε βάθος, στο χόριο, το μεσαίο στρώμα του δέρματος. Αυτό το είδος απολέπισης είναι πιο λειαντικό και η αποτελεσματικότητά του εξαρτάται από τη δοσολογία λιγότερο ή περισσότερο υψηλής οξύτητας.

Τα ενεργά συστατικά αφυδατώνουν το δέρμα και του επιτρέπουν να αναγεννηθεί, μειώνοντας την ορατότητα των σκούρων κηλίδων στη διαδικασία. Το peeling δρα διεγείροντας τους μηχανισμούς ανάπλασης των βαθιών στρωμάτων του δέρματος. Τα ενεργά συστατικά διεισδύουν κάτω από το δέρμα για να βελτιώσουν την ποιότητά του. Τα υπολείμματα χρωστικής απομακρύνονται και η απολέπιση ρυθμίζει τη διαδικασία σχηματισμού μελανίνης. Το δέρμα ανακτά τη λάμψη του και μια κανονική επιδερμίδα.

Οι συμβουλές μας

Πώς λειτουργεί το peeling κατά των σκούρων κηλίδων;

Μια συνεδρία peeling πραγματοποιείται σε ένα ινστιτούτο ή ένα ιατρείο. Ένας γιατρός, δερματολόγος ή αισθητικός, εφαρμόζει ένα διάλυμα απολέπισης στο πρόσωπο του ασθενούς μετά τον καθαρισμό και την απολίπανση του δέρματος. Το δέρμα δεν πρέπει να έχει δερματικές βλάβες. Τα ενεργά συστατικά του peeling θα διαλύσουν τις υπερβολικά χρωματισμένες περιοχές, τις σκούρες κηλίδες στο δέρμα, για να ρυθμίσουν την παραγωγή μελανίνης. Τα προϊόντα μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο ερεθιστικά ανάλογα με τον τύπο peeling που χρησιμοποιείται.

Μια συνεδρία peeling συνήθως διαρκεί περίπου δεκαπέντε λεπτά. Στη συνέχεια εφαρμόζεται καταπραϋντική μάσκα η οποία παραμένει στο πρόσωπο για αρκετές ώρες. Επιστρέφουμε σπίτι λοιπόν με τη μάσκα στο πρόσωπο. Το φιλμ της μάσκας είναι διάφανο, απλά πρέπει να την ξεπλύνετε στο σπίτι αφού τηρήσετε τον αναγραφόμενο χρόνο έκθεσης.

Το δέρμα μπορεί να εμφανίσει ήπιο ερύθημα μετά από ένα απαλό peeling. Η αίσθηση μπορεί να διαρκέσει για λίγες ώρες και να συνοδεύεται από μια αίσθηση ζέστης στο δέρμα. Λίγες μέρες μετά το peeling, το δέρμα ξεφλουδίζει και αυτή η ελαφριά απολέπιση οδηγεί σε ανανέωση της επιδερμίδας. Για ένα μήνα, συνιστάται η εφαρμογή μιας κρέμας αποχρωματισμού στο δέρμα και η χρήση αντηλιακού ευρέος φάσματος για τρεις μήνες μετά τη θεραπεία. Η αντηλιακή προστασία καθιστά δυνατή την αποφυγή χρωστικών διαταραχών, καθώς το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο στις υπεριώδεις ακτίνες.

Τα αποτελέσματα του peeling κατά των σκούρων κηλίδων είναι ορατά μετά από ένα μήνα. Γενικά, για βέλτιστο αποτέλεσμα, συνιστάται να ακολουθήσετε μία έως τρεις συνεδρίες peeling.

Ποια συμπληρώματα διατροφής συμπληρώνουν τη δράση του peeling κατά των σκούρων κηλίδων;

Το peeling μπορεί να συνοδεύεται από τοπικές θεραπείες όπως εξειδικευμένες κρέμες που συνοδεύουν το δέρμα στην αναζήτηση μιας πιο ομοιόμορφης επιδερμίδας. Τα Nutricosmetics δρουν σε συνέργεια με αισθητικές επεμβάσεις και τοπικές θεραπείες, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα των τελευταίων.

Εάν και οι επιπλοκές είναι σπάνιες όταν τα peeling εκτελούνται από ειδικούς δερματολόγους, είναι σημαντικό να μην τα καταχραστείτε για την αποφυγή αντίθετου αποτελέσματος και δημιουργίας υπερευαισθησίας στο δέρμα. Το GliSODin Skin Brightening βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης νέων κηλίδων. Αυτή η φόρμουλα, που αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά ενεργά συστατικά, στοχεύει στην προσφορά μοναδικών οφελών από πλευράς συνέργειας, όταν ο ασθενής επιθυμεί να αποτρέψει ή να διορθώσει τις ατέλειες της επιδερμίδας, όπως: κηλίδες, βελτίωση λάμψης, κοκκινίλες.

Το GliSODin Skin Brightening είναι μια φόρμουλα που λειτουργεί από το εσωτερικό προς εξωτερικό για να βοηθήσει την ανάπτυξη μιας πιο ομοιόμορφης επιδερμίδας. Το φωτοευαίσθητο δέρμα μπορεί να επωφεληθεί από αυτό το συμπλήρωμα διατροφής για την πρόληψη της βλάβης του δέρματος από την έκθεση στον ήλιο. Η φόρμουλα προάγει μια καθαρή, ομοιόμορφη επιδερμίδα και αποτρέπει την εμφάνιση σκούρων κηλίδων στο πρόσωπο.