Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

Θεραπεία Kligman trio για τις σκούρες κηλίδες

Συνδυάστε το Kligman trio και θεραπείες αποχρωματισμού με το GliSODin Skin Brightening

Οι κηλίδες μελάγχρωσης, το μέλασμα ή η υπερμελάγχρωση εκδηλώνονται με ανομοιόμορφη μελάγχρωση του δέρματος. Αυτές οι σκούρες κηλίδες εμφανίζονται συχνά σε μέρη του σώματος που είναι πιο εκτεθειμένα στον ήλιο, όπως το πρόσωπο ή τα χέρια. Διαφορετικές αιτίες μπορούν να εξηγήσουν αυτή την ιδιαιτερότητα του δέρματος, όπως οι ακτίνες UV και οι ερεθισμοί του δέρματος. Οι κρέμες κατά της μελάγχρωσης, τα προϊόντα αποχρωματισμού ή το Kligman Trio είναι λύσεις που προσφέρονται για τη μείωση της εμφάνισης των χρωστικών κηλίδων. Τα συμπληρώματα διατροφής συνοδεύονται από αυτές τις λύσεις και μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα να μειώσει τα δερματικά του προβλήματα.

GLISODIN SKIN BRIGHTENING

fav-logo-glisodin-dark_180x

ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ GliSODin SKIN BRIGHTENING

Το SOD είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό ένζυμο, ικανό να καταπολεμήσει το οξειδωτικό στρες, μια από τις κύριες αιτίες της κυτταρικής γήρανσης.
Ενώ τα λίπη μπορεί να είναι επιβλαβή, δεν παρεμβαίνουν όλα τα έλαια στην καλή λειτουργία του σώματός μας. Τα λιπαρά οξέα είναι…
Η βιταμίνη C βοηθά στη μείωση της κόπωσης, προστατεύει τα κύτταρα από τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών…
Η εσπεριδίνη είναι ένα φυσικό φλαβονοειδές που βρίσκεται σε είδη του γένους Citrus. Η εσπεριδίνη είναι ένας ρυθμιστικός παράγοντας στην υπερμελάγχρωση…

Τι είναι το Kligman Trio;

Αυτή η φόρμουλα αναπτύχθηκε από τον γιατρό Άλμπερτ Κλίγκμαν, εξ ου και το όνομά της. Συνέδεσε τρία συστατικά που βοηθούν στην καταπολέμηση της ορατότητας των σκούρων κηλίδων. Η υδροκινόνη, η υδροκορτιζόνη και το ρετινοϊκό οξύ δρουν σε συνέργεια. Η δύναμη αποχρωματισμού αυτών των ενεργών συστατικών καθιστά δυνατή τη δράση στα διάφορα στάδια της μελάγχρωσης του δέρματος. Το Kligman’s Trio θεωρείται φάρμακο, ωστόσο η σύνθεσή του αποτελεί βασική πηγή έμπνευσης για τα εργαστήρια δερμοκαλλυντικών για την ανάπτυξη καλλυντικών ορών και κρεμών.

Η υδροκινόνη είναι μια οργανική ένωση που έχει επίσης το όνομα βενζόλιο-1, 4-διόλη. Αυτό το υδατικό διάλυμα χρησιμοποιείται με εφαρμογή στο δέρμα για να το ελαφρύνει, η εφαρμογή του μειώνει το φορτίο καφέ χρωστικής. Η υδροκινόνη έρχεται με τη μορφή λευκών ή άχρωμων κρυστάλλων. Αυτό το ενεργό συστατικό βρίσκεται στη σύνθεση προϊόντων που στοχεύουν να φωτίσουν τα σκούρα σημεία στο δέρμα. Τα προϊόντα που περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις υδροκινόνης θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή και μόνο κατόπιν συμβουλής δερματολόγου ή επαγγελματία υγείας. Υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι κατά τη χρήση ενός προϊόντος με συγκέντρωση υδροκινόνης μεγαλύτερη από 2%. Αυτό το ενεργό συστατικό δρα μειώνοντας την παραγωγή μελανίνης, η οποία φωτίζει το δέρμα.

Η υδροκορτιζόνη προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση και επιτρέπει στο δέρμα να αντέχει καλύτερα τις θεραπείες που χορηγούνται. Η υδροκορτιζόνη συνταγογραφείται συχνά για τη θεραπεία αλλεργικών αντιδράσεων ή δερματικών προβλημάτων, βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και του ερεθισμού.

Το ρετινοϊκό οξύ επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων στο δέρμα, έτσι τα υπερχρωματισμένα κύτταρα εξαλείφονται πιο γρήγορα.

Οι συμβουλές μας

Πώς λειτουργεί το Kligman's Trio;

Θεραπείες όπως το Kligman’s Trio είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για την αφαίρεση ορατών σκούρων κηλίδων στο δέρμα, του μελάσματος ή της υπερμελάγχρωσης. Οι σκούρες κηλίδες μπορεί να εμφανιστούν με την ηλικία, την έκθεση στον ήλιο ή τη ρύπανση. Αυτές οι περιοχές του δέρματος με υπερμελάγχρωση μπορούν να αντιμετωπιστούν με τοπική φροντίδα. Η καλύτερη πρόληψη είναι να προστατευτείτε από τον ήλιο, έναν επιβαρυντικό παράγοντα, ωστόσο το Kligman Trio βοηθά στη μείωση της ορατότητας των σκούρων κηλίδων που εμφανίζονται στο δέρμα.

Οι δερματολόγοι που συνταγογραφούν αυτή τη θεραπεία περιορίζουν τη χρήση της σε οκτώ εβδομάδες το χρόνο, δύο φορές. Τα τρία ενεργά συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεση αποχρωματισμού είναι πολύ ισχυρά και προκαλούν στρες στο δέρμα. Μπορεί να εμφανιστούν ερεθισμοί και ευαισθησία. Ανάλογα με την κατάσταση του ασθενούς και την έκταση των κηλίδων στο δέρμα, οι συγκεντρώσεις υδροκινόνης, υδροκορτιζόνης και ρετινοϊκού οξέος ποικίλλουν.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του Kligman Trio; Συχνά, η ταχύτητα ανταπόκρισης στη θεραπεία είναι πολύ μεταβλητή. Μετά από δύο μήνες θεραπείας, εάν το δέρμα δεν είναι πιο καθαρό, η περαιτέρω θεραπεία συχνά διακόπτεται. Όταν επιτευχθεί ο επιθυμητός χρωματισμός, η συχνότητα εφαρμογής της αποχρωματισμού Kligman Trio μπορεί να μειωθεί, όπως επίσης και η συγκέντρωση των δραστικών συστατικών. Όταν η θεραπεία λειτουργεί, η ορατότητα των λεπτών γραμμών και των σκούρων κηλίδων μειώνεται, το δέρμα γίνεται λιγότερο τραχύ και πιο λείο. Ορισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να εμφανιστούν ως ερεθισμός ή εμφάνιση λευκών κηλίδων.

Αυτό το είδος θεραπείας συμπληρώνεται πολύ τακτικά με peeling και μπορεί να συνοδεύεται από τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής ομορφιάς.

Ποια συμπληρώματα διατροφής να συμπληρώσουν τη δράση του Kligman Trio;

Σε συνδυασμό με την κατάλληλη τοπική φροντίδα και τη χρήση αποτελεσματικής αντηλιακής προστασίας, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος και στη μείωση της ορατότητας των μαύρων κηλίδων στο δέρμα. Η GliSODin έχει αναπτύξει το Skin Brightening, μια φόρμουλα που βοηθά το δέρμα να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες. Κλινικές μελέτες έχουν επισημάνει την αποτελεσματικότητα αυτού του συμπληρώματος διατροφής.

Το 2016, μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 26 γυναίκες για 3 μήνες έδειξε μείωση της μελάγχρωσης καθώς και μείωση της ορατότητας των καφέ κηλίδων στο πρόσωπο. Μια άλλη μελέτη, που πραγματοποιήθηκε το 2018 σε 40 ασθενείς, έδειξε ότι χάρη στην περιεκτικότητά του σε ενεργά συστατικά, το Skin Brightening βελτίωσε σημαντικά την αποτελεσματικότητα των κρεμών κατά των σκούρων κηλίδων.

Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής GliSODin βοηθά το δέρμα που αναζητά λάμψη και πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα, που επιθυμεί να δει τις ατέλειές του να μειώνονται.