Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Αντιμετώπιση καφέ κηλίδων με αποχρωματισμό

Φακίδες, κηλίδες ηλικίας, μέλασμα ή μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση μπορεί να εμφανιστούν στο σώμα ή στο πρόσωπο. Οι θεραπείες αισθητικής ιατρικής ή οι φυσικές θεραπείες μπορούν να μειώσουν την ορατότητα των σκούρων κηλίδων στο πρόσωπο.

Συνδυάστε το Kligman trio και θεραπείες αποχρωματισμού με το GliSODin Skin Brightening

Οι συνθέσεις GliSODin δρουν σε συνέργεια με τις κρέμες σας για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους. Επεμβαίνουν εκ των έσω όπου δημιουργούνται αλλοιώσεις. Σε συνδυασμό με τις κρέμες αποχρωματισμού, οι κηλίδες ξεθωριάζουν και η επιδερμίδα ανακτά τη φωτεινότητα και την ομοιογένειά της.

GLISODIN SKIN BRIGHTENING

fav-logo-glisodin-dark_180x

ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ GliSODin Skin Brightening

Το SOD είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό ένζυμο, ικανό να καταπολεμήσει το οξειδωτικό στρες, μια από τις κύριες αιτίες της κυτταρικής γήρανσης.
Η εσπεριδίνη είναι ένα φυσικό φλαβονοειδές που βρίσκεται σε είδη του γένους Citrus. Η εσπεριδίνη είναι ένας ρυθμιστικός παράγοντας στην υπερμελάγχρωση…
Η βιταμίνη C βοηθά στη μείωση της κόπωσης, προστατεύει τα κύτταρα από τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών…
Ενώ τα λίπη μπορεί να είναι επιβλαβή, δεν παρεμβαίνουν όλα τα έλαια στην καλή λειτουργία του σώματός μας. Τα λιπαρά οξέα είναι…

Οι συμβουλές μας

Τι είναι οι θεραπείες αποχρωματισμού;

Είτε είναι γενετικά, είτε εμφανίζονται μετά την έκθεση στον ήλιο είτε με την πάροδο του χρόνου, οι σκούρες κηλίδες μπορεί να προκαλέσουν αισθητική ενόχληση. Είναι δυνατό να μειωθεί η εμφάνισή τους. Οι θεραπείες αποχρωματισμού έχουν τη μορφή φαρμάκων, αισθητικών επεμβάσεων ή καλλυντικών και προσφέρουν τη θεραπεία της υπερμελάγχρωσης.

Οι θεραπείες βασίζονται σε μια αρχή. Δρουν άμεσα μειώνοντας την παραγωγή μελανίνης μέσα στα μελανοκύτταρα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή της, των.

Η αποχρωματισμός των σκούρων κηλίδων μπορεί να βασίζεται σε μια άλλη αρχή και να επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση. Σε αυτή την περίπτωση, η θεραπεία καθιστά την παραγωγή μελανίνης ανεπαρκή για να καλύψει τη ζήτηση των κυττάρων που ανανεώνονται. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω χειρουργικών τεχνικών όπως peeling, laser, δερμοαπόξεση ή χρησιμοποιώντας ιατρικές τεχνικές όπως η υδροκινολόνη.

Πώς λειτουργούν οι θεραπείες αποχρωματισμού;

Φυσικές θεραπείες

Υπάρχουν μερικές φυσικές θεραπείες που μπορούν να ανακουφίσουν το μέλασμα ή να αντιμετωπίσουν φυσικά τις κηλίδες γήρανσης. Η δράση τους απέχει πολύ από το να είναι ριζοσπαστική και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται μπορεί να είναι ασήμαντα. Το λεμόνι φημίζεται για τις απαλυντικές του ιδιότητες λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη C. Τα αιθέρια έλαια όπως το καρότο ή το γεράνι μπορούν να αραιωθούν σε φυτικό έλαιο και να εφαρμοστούν στο πρόσωπο για να μειώσουν τις σκούρες κηλίδες στην επιδερμίδα. Το μηλόξυδο είναι χρήσιμο για την εξισορρόπηση του pH της επιδερμίδας, εξομαλύνει την επιδερμίδα εξαλείφοντας τα νεκρά κύτταρα και διεγείροντας την κυτταρική ανανέωση. Οι ιατρικές θεραπείες, οι συνεδρίες με laser ή η χρήση καλλυντικών μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικές λύσεις.

Χειρουργική επέμβαση

Η κρυοθεραπεία είναι η πιο προσιτή τεχνική κατά των σκούρων κηλίδων. Με αυτή την τεχνική, οι κηλίδες καίγονται με την εφαρμογή ψυχρού υγρού αζώτου. Αυτή η τεχνική συνιστάται για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες με καλά καθορισμένες σκούρες κηλίδες.

Το laser pigment είναι δέσμη φωτός που στοχεύει την αποθηκευμένη μελανίνη σε μελαγχρωματικές βλάβες. Οι κηλίδες ηλικίας, το μέλασμα, οι πανάδες μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Η λάμπα φλας είναι μια άλλη εναλλακτική λύση για τη στόχευση των μελαγχρωματικών κηλίδων και την ενεργοποίηση της διαδικασίας αναγέννησης των κυττάρων.

Το peeling είναι μια τεχνική που ενδείκνυται για τη θεραπεία του μελάσματος, των κηλίδων εγκυμοσύνης, των μεταφλεγμονωδών χρωματισμών ή των μελαγχρωματικών κηλίδων που αντιστέκονται σε άλλες θεραπείες. Το peeling αποχρωματισμού χρησιμοποιεί οξέα: μια μάσκα εμποτισμένη με ενεργά συστατικά τοποθετείται στο πρόσωπο και ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης. Το δέρμα απολεπίζεται χάρη στον χημικό παράγοντα που καίει τις σκούρες κηλίδες.

Η δερμοαπόξεση είναι μια άλλη λύση που συντελείται με τη μηχανική απολέπιση του δέρματος για να καταστραφεί το ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας, αφαιρείται η εξωτερική στοιβάδα του δέρματος καθώς και οι σκούρες κηλίδες. Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά επιθετική στο δέρμα και δεν συνιστάται για λεπτό δέρμα.

Kligman’s Trio

Αυτό το παρασκεύασμα, με τη μορφή κρέμας, που αποτελείται από υδροκινόνη, κορτικοστεροειδές και ρετινοϊκό οξύ, μπορεί να δράσει στο μέλασμα ή στην περίπτωση μεταφλεγμονωδών κηλίδων. Το Kligman’s Trio φωτίζει το δέρμα, προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση και επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος. Μια αποτελεσματική λύση για τη μείωση του μεγέθους και της έντασης των σκούρων κηλίδων στο δέρμα. Αυτό το σκεύασμα ωστόσο συνταγογραφείται με συνταγή γιατρού και παρασκευάζεται από φαρμακοποιό.

Κρέμες και καλλυντικά

Οι κρέμες αποχρωματισμού κάνουν τα σκούρα σημεία πιο χλωμά και λιγότερο ορατά. Ορισμένα περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα. Οι βιταμίνες C, AHA (οξέα φρούτων), το αζελαϊκό οξύ ή το κοτζικό οξύ είναι τα πιο κοινά ενεργά συστατικά που μπορούν να δράσουν στη μελάγχρωση του δέρματος, τα οποία βρίσκονται συχνά σε κρέμες κατά των σκούρων κηλίδων. Υπάρχουν και άλλα γαληνικά παρασκευάσματα με βάση την υδροκινόνη, το σαλικυλικό οξύ, την τρετινοΐνη, οι οποίες χορηγούνται μόνο με ιατρική συνταγή. Το ευαίσθητο δέρμα δεν μπορεί πάντα να ανέχεται αυτές τις κρέμες που μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα δέρματος, ερεθισμό ή φαγούρα.

Ποια συμπληρώματα διατροφής συμπληρώνουν τη δράση των θεραπειών αποχρωματισμού;

Οι θεραπείες αποχρωματισμού μπορούν να συσχετιστούν με την πρόσληψη συμπληρωμάτων διατροφής που δρουν εκ των έσω και σε συνέργεια με τοπική φροντίδα ή χειρουργικές θεραπείες. Πρόσφατα, το μόριο GliSODin χρησιμοποιήθηκε σε μια κλινική μελέτη για το μέλασμα, ώστε να αξιολογηθεί η συνέργειας δράσης της από του στόματος χορήγησης με αποχρωματιστικές και αντηλιακές κρέμες. Τα αποτελέσματα έδειξαν, υπό δερματολογικό έλεγχο, ορατή μείωση των σκούρων κηλίδων κατά τρεις φορές σε σύγκριση με μια κρέμα αποχρωματισμού που χρησιμοποιείται μόνη της.

Βρείτε αυτήν την αποτελεσματικότητα στη φόρμουλα GliSODin Skin Brightening, πλούσια σε SOD από το πεπόνι, σε αντιοξειδωτικά και ομογενοποιητικά ενεργά συστατικά. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής ομορφιάς βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης κηλίδων και βοηθά το δέρμα να αποκτήσει μια ομοιόμορφη επιδερμίδα.
EL