Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

Συμπλήρωμα διατροφής για λάμψη της επιδερμίδας

Δεν είναι πάντα εύκολο να αναδείξεις μια λαμπερή επιδερμίδα: το περιβάλλον, η ρύπανση, μια ρουτίνα περιποίησης που δεν είναι πάντα προσαρμοσμένη, το άγχος και ο τρόπος ζωής επηρεάζουν την ποιότητα του δέρματος. Για να δείξετε μια λαμπερή επιδερμίδα και λαμπερό δέρμα, μπορείτε να ακολουθήσετε μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για να δώσετε λάμψη στην επιδερμίδα, καθώς οι φόρμουλες δρουν από μέσα σε συνέργεια με την τοπική φροντίδα.

GliSODin Skin Brightening για θαμπό δέρμα

Δέρμα θαμπό, με τάση για ατέλειες ή ευαίσθητο στον ήλιο; Το GliSODin Skin Brightening είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το δέρμα σας εκ των έσω από τους εξωτερικούς επιβαρυντικούς παράγοντες και να επαναφέρει μια ομοιόμορφη επιδερμίδα.

GLISODIN SKIN BRIGHTENING

fav-logo-glisodin-dark_180x

ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ GliSODin Skin BRIGHTENING

Το SOD είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό ένζυμο, ικανό να καταπολεμήσει το οξειδωτικό στρες, μια από τις κύριες αιτίες της κυτταρικής γήρανσης.
Πηγή αντιοξειδωτικών, τα συμπληρώματα διατροφής με βάση το λυκοπένιο ντομάτας είναι τέλεια για δέρμα με ατέλειες ή ευαίσθητο ….
Η βιταμίνη C βοηθά στη μείωση της κόπωσης, προστατεύει τα κύτταρα από τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών…
Η εσπεριδίνη είναι ένα φυσικό φλαβονοειδές που βρίσκεται σε είδη του γένους Citrus. Η εσπεριδίνη είναι ένας ρυθμιστικός παράγοντας στην υπερμελάγχρωση…

Τι είναι η θαμπή επιδερμίδα;

Γκρίζα χροιά, έλλειψη ομοιογένειας, ανωμαλίες και ατέλειες, χροιά που δεν έχει φως, κουρασμένο πρόσωπο, όλα αυτά τα στοιχεία συμβάλλουν στον ορισμό της θαμπής επιδερμίδας.

Οι συμβουλές μας

Πώς να αποφύγετε την έλλειψη λάμψης;

Διάφορες αιτίες μπορεί να προκαλούν της έλλειψης λάμψης. Η κυκλοφορία του αίματος παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα κύτταρα για να λειτουργήσουν σωστά. Μέσω της κυκλοφορίας του αίματος εκκενώνονται τα απόβλητα του σώματος και το αίμα οξυγονώνεται. Η κυκλοφορία του αίματος μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες όπως η ρύπανση, το άγχος ή το κάπνισμα. Αυτά υποβαθμίζουν τα κύτταρα του δέρματος και θαμπώνουν την επιδερμίδα. Η συσσώρευση νεκρών κυττάρων στην επιφάνεια του προσώπου θολώνει επίσης την επιδερμίδα και εμποδίζει το δέρμα να οξυγονωθεί καλά. Η εκτέλεση απαλών scrub βοηθάει το δέρμα να αναπνέει καλύτερα και βοηθά το φως να αντανακλάται στο πρόσωπο. Ο καθαρισμός του προσώπου και το ντεμακιγιάζ είναι ενέργειες που επιτρέπουν στην επιδερμίδα να απαλλαγεί από τα υπολείμματα του μακιγιάζ και της ρύπανσης.

Ο ήλιος είναι μια άλλη πηγή ανομοιόμορφου τόνου δέρματος. Μπορεί να πιστεύετε ότι οι ηλιόλουστες μέρες είναι η αιτία για ένα ωραίο μαύρισμα και ένα λαμπερό δέρμα, αυτό όμως δεν συμβαίνει πάντα. Ο ήλιος μπορεί να είναι πολύ επιθετικός για το δέρμα, προκαλώντας συσσώρευση μελανίνης στην επιφάνεια της επιδερμίδας και μπορεί να εμφανιστούν κηλίδες στο πρόσωπο μετά την έκθεση στον ήλιο. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται αντηλιακή προστασία κατά τη διάρκεια κάθε έκθεσης στον ήλιο.

Ποια συμπληρώματα διατροφής για λαμπερό τόνο και λαμπερή επιδερμίδα;

Μαζί με έναν υγιεινό τρόπο ζωής και μια προσαρμοσμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να εξομαλύνουν την επιδερμίδα και να κάνουν δυνατή την ανάδειξη ενός λαμπερού τόνου. Η τοπική φροντίδα θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα από έξω, ενώ τα συμπληρώματα διατροφής λειτουργούν από μέσα. Το Το GliSODin Skin Brightening περιέχει SOD πεπονιού που βοηθά την επιδερμίδα να καταπολεμήσει το οξειδωτικό στρες. Αυτό το ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό βοηθά το δέρμα να καταπολεμήσει τις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης και μειώνει τα σημάδια γήρανσης. Για να βελτιώσετε τον τόνο του δέρματος και να ενεργοποιήσετε την κυτταρική ανανέωση, δεν υπάρχει τίποτα σαν τις βιταμίνες! Το Το GliSODin Skin Brightening περιέχει βιταμίνες C, D και E που δρουν στη θαμπή επιδερμίδα, χαρίζουν λεύκανση στο πρόσωπο και συμβάλλουν στην αποβολή ορισμένων τοξινών. Το θαμπό δέρμα, με απώλεια λάμψης ή με ατέλειες επωφελείται από τα οφέλη του ελαίου Borage, του εκχυλίσματος πεπονιού, της ντομάτας και των μούρων Acerola που περιέχονται στη φόρμουλα του συμπληρώματος διατροφής, προάγοντας τη λάμψη της επιδερμίδας.

Τα συμπληρώματα διατροφής GliSODin για λαμπερό δέρμα to βοηθούν να αποτοξινωθεί, μειώνει τις κηλίδες, περιορίζει την ορατότητα και την εμφάνιση χρωστικών κηλίδων στο δέρμα. Η ερυθρότητα είναι λιγότερο ορατή, η επιδερμίδα είναι πιο φωτεινή και πιο ομοιόμορφη!