Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

Συμπλήρωμα διατροφής για να προετοιμάσετε το δέρμα σας για τον ήλιο

Το δέρμα είναι ένα εύθραυστο όργανο που είναι ευαίσθητο στην έκθεση στον ήλιο. Για να προετοιμάσετε απαλά το καθαρό δέρμα σας στον ήλιο, μπορείτε να πάρετε μια σειρά ηλιακών συμπληρωμάτων διατροφής.

Προετοιμάστε το δέρμα σας για τον ήλιο με το GliSODin Skin Brightening

Το GliSODin Skin Brightening δημιουργεί ένα θετικό περιβάλλον μέσα στο δέρμα σας. Σε συνδυασμό με την εφαρμογή προστατευτικού αντηλιακού, το GliSODin Skin Brightening προσφέρει μια ασπίδα XXL για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και την πρόληψη της βλάβης τους στα κύτταρα.

GLISODIN SKIN BRIGHTENING

fav-logo-glisodin-dark_180x

ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ GliSODin Skin Brightening

Η βιταμίνη Ε είναι ζωτικής σημασίας για το σώμα μας, επηρεάζει την ομορφιά του δέρματος χάρη στην αντιοξειδωτική της φύση…
Το σελήνιο είναι ένα σημείο αναφοράς στα αντιοξειδωτικά. Υπάρχει στο σώμα μας, σε ίχνη. Είναι μέρος ….
Πηγή αντιοξειδωτικών, τα συμπληρώματα διατροφής με βάση το λυκοπένιο ντομάτας είναι τέλεια για δέρμα με ατέλειες ή ευαίσθητο ….
Η βιταμίνη C βοηθά στη μείωση της κόπωσης, προστατεύει τα κύτταρα από τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών…

Τι είναι τα αντηλιακά συμπληρώματα διατροφής;

Τα αντηλιακά συμπληρώματα διατροφής προετοιμάζουν το δέρμα για μαύρισμα πριν από την έκθεση στον ήλιο, παρέχοντάς του τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Είναι μια καλή λύση για να έχετε μια μαυρισμένη επιδερμίδα, αποφεύγοντας τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UV και της καλοκαιρινής λουκίτιδας.

Τα αντηλιακά συμπληρώματα προορίζονται για άτομα που επιθυμούν να προετοιμάσουν το δέρμα τους πριν από την έκθεση στον ήλιο. Δεν συνιστώνται για έγκυες γυναίκες και παιδιά. Αυτές οι κάψουλες μπορεί να είναι χρήσιμες για να βοηθήσουν άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες στον ήλιο ή φωτοευαίσθητη επιδερμίδα.

Οι συμβουλές μας

Γιατί να πάρετε ένα συμπλήρωμα διατροφής για τον ήλιο;

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αντηλιακών συμπληρωμάτων, διαφορετικές φόρμουλες. Ένας μεγάλος αριθμός προορίζεται να προετοιμάσει την επιδερμίδα για την έκθεση στον ήλιο, για να βοηθήσει το ανοιχτόχρωμο δέρμα να δέχεται καλύτερα τον ήλιο. Οι αντηλιακές κάψουλες χρησιμοποιούνται πάντα μαζί με αντηλιακό ή αντηλιακή προστασία με αρκετά υψηλό δείκτη, ανάλογα με τον τόνο του δέρματος. Μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της καλοκαιρινής λουκίτιδας, μιας αλλεργίας στον ήλιο που εκδηλώνεται ως ερεθισμός του δέρματος, σπυράκια, εξάνθημα, κοκκινίλα, επώδυνο δέρμα. Τα αντηλιακά συμπληρώματα είναι σύμμαχοι για την προετοιμασία του σώματος και του ανοιχτού δέρματος για την έκθεση στον ήλιο.

Ποιο αντηλιακό συμπλήρωμα προετοιμάζει το δέρμα σας για τον ήλιο;

Το GliSODin Skin Brightening είναι μια φόρμουλα που αναπτύχθηκε για να βοηθήσει άτομα με φωτοευαίσθητο ή ανοιχτόχρωμο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν ή μετά την έκθεση στον ήλιο. Βοηθά στην πρόληψη της βλάβης από την υπεριώδη ακτινοβολία. Η φόρμουλα GliSODin περιέχει SOD από πεπόνι, γλιαδίνη από σιτάρι, βιταμίνη C, φυτικά εκχυλίσματα που βοηθούν στην προστασία του ευαίσθητου δέρματος και βοηθούν την επιδερμίδα να αναγεννηθεί μετά την έκθεση στον ήλιο. Η λήψη αντηλιακών ή συμπληρωμάτων διατροφής για προετοιμασία έκθεσης στον ήλιο δεν εξαιρεί σε καμία περίπτωση τη χρήση αντηλιακής προστασίας και τη χρήση καπέλου. Κατά την πρώτη έκθεση στον ήλιο, το δέρμα είναι πολύ ευάλωτο στο ηλιακό έγκαυμα, οπότε είναι απαραίτητο να εφαρμόζετε ένα αντηλιακό με δείκτη προσαρμοσμένο στον τύπο του δέρματός σας, κάθε δύο ώρες. Αποφύγετε την έκθεση στις πιο ζεστές ώρες, μεταξύ 11 π.μ. και 4 μ.μ. Δεδομένου ότι τα αντηλιακά δεν μπορούν να φιλτράρουν όλες τις ακτίνες UV που λαμβάνει το δέρμα, μπορεί να είναι κατάλληλο ένα συμπληρωματικό πόσιμο διάλυμα.