Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

Συμπλήρωμα διατροφής ενεργό σε βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε είναι ζωτικής σημασίας για το σώμα μας, επηρεάζει την ομορφιά του δέρματος χάρη στην αντιοξειδωτική της φύση. Τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν βιταμίνη Ε βοηθούν το δέρμα να προστατευτεί από τους περιβαλλοντικούς επιβαρυντικούς παράγοντες και από τις πλεονάζουσες ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οξειδωτικό στρες. Το GliSODin προσφέρει φόρμουλες που ενσωματώνουν βιταμίνη Ε, συμπεριλαμβανομένου του Skin Brightening, που μειώνει τις κηλίδες και εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος.

GLISODIN SKIN BRIGHTENING

Βιταμίνη Ε: Ποιος ο ρόλος της και ποια τα οφέλη για το δέρμα;

Η βιταμίνη Ε, ή τοκοφερόλη, εκπληρώνει πολλούς ρόλους στο σώμα μας. Υπάρχουν οκτώ μορφές βιταμίνης Ε. Ενώ οι βιταμίνες δεν παρέχουν ενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό, είναι ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία των κυττάρων μας. Η αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες, συμπεριλαμβανομένων αυτών του δέρματος, από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών. Προστατεύει επίσης τα ερυθρά αιμοσφαίρια από αυτές τις ουσίες και βοηθά στην επιβράδυνση της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού αφού προστατεύει τη μεμβράνη όλων των κυττάρων μας! Αυτή η βιταμίνη έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Στο σώμα μας, η βιταμίνη Ε αποθηκεύεται σε πολλούς ιστούς. Το ήπαρ και οι λιπώδεις ιστοί αποθηκεύουν αυτό το μόριο ιδιαίτερα καλά.

Πού θα βρείτε τη βιταμίνη Ε;

Μια ισορροπημένη διατροφή είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλύψουμε τις ανάγκες του σώματός μας σε βιταμίνες. Η βιταμίνη Ε δεν συντίθεται από τον οργανισμό, επομένως είναι απαραίτητο να του παρέχουμε τις ποσότητες που χρειάζεται για να λειτουργήσει καλά. Είναι εύκολο να λάβουμε βιταμίνη Ε από τη διατροφή μας, καθώς περιέχεται σε πολλές τροφές . Αυτό το μόριο είναι λιποδιαλυτό, επομένως συνδέεται με λιπίδια και λίπη και τη συναντούμε πολύ συχνά στις λιπαρές τροφές.

Τρόφιμα φυτικής προέλευσης, όπως οι ξηροί καρποί και τα φυτικά έλαια, είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε. Ο ηλίανθος, το φουντούκι, το κραμβέλαιο και το ελαιόλαδο είναι τα έλαια που παρέχουν την περισσότερη βιταμίνη Ε. Ακόμα οι ξηροί καρποί όπως τα αμύγδαλα, τα καρύδια, τα φουντούκια και τα κουκουνάρια είναι προτιμώμενες τροφές. Η βιταμίνη Ε βρίσκεται επίσης σε φρούτα όπως τα ακτινίδια, τα ροδάκινα ή τα βατόμουρα. Ακόμα, τα λιπαρά ψάρια όπως οι σαρδέλες, το σκουμπρί, ο σολομός και τα οστρακοειδή όπως τα μύδια είναι ενδιαφέρουσες πηγές βιταμίνης Ε για τον οργανισμό.

Τι συμπλήρωμα διατροφής χρειάζομαι για έχω πλήρη κάλυψη σε βιταμίνη Ε;

Μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή μπορεί να είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες του οργανισμού μας σε βιταμίνη Ε. Ορισμένες περιπτώσεις ωστόσο μπορεί να απαιτούν τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής εμπλουτισμένων με βιταμίνη Ε: η εγκυμοσύνη, η ασθένεια, ο καρκίνος είναι παραδείγματα. Ορισμένες θεραπείες ή βιομηχανικές επεξεργασίες μειώνουν την ποσότητα βιταμινών και ιχνοστοιχείων που υπάρχουν στα τρόφιμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστάται συμπλήρωμα βιταμίνης Ε. Επίσης, το περιβάλλον επηρεάζει το σώμα μας: το στρες και η ρύπανση μπορεί να απαιτούν συμπληρώματα βιταμίνης Ε.

Τα άτομα που υποφέρουν από ξηρό, αφυδατωμένο ή ερεθισμένο δέρμα, μπορούν να επωφεληθούν από συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν βιταμίνη Ε. Βοηθά στη θρέψη του ιστού του δέρματος και αποτρέπει την ξηρότητα του δέρματος. Αυτό το αντιοξειδωτικό αναστέλλει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών, μειώνει την οξείδωση και συμβάλλει στο όμορφο δέρμα.

Το συμπλήρωμα διατροφής GliSODin Skin Brightening βοηθά το δέρμα με ατέλειες να εμφανίσει καθαρή και ομοιόμορφη επιδερμίδα, οι κάψουλες του GliSODin προστατεύουν τα κύτταρα του δέρματος από περιβαλλοντικούς επιβαρυντικούς παράγοντες. Ο ήλιος και η ρύπανση επηρεάζουν την ομορφιά του δέρματος, προκαλώντας βλάβες και κηλίδες. Το SOD πεπονιού, το σελήνιο και τα αντιοξειδωτικά ενεργά συστατικά που περιέχονται στο συμπλήρωμα διατροφής GliSODin Skin Brightening, λειτουργούν στην ομορφιά της επιδερμίδας. Τα συμπληρώματα διατροφής, σε οποιαδήποτε μορφή, δεν αντικαθιστούν τη χρήση αντηλιακής προστασίας. Πρέπει να συνδυάζονται με έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ισορροπημένη διατροφή και κατάλληλες τοπικές θεραπείες, ενυδατικές κρέμες, ορούς, φυτικά έλαια.