Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

Συμπλήρωμα διατροφής για μαύρες και σκούρες επιδερμίδες

Τα μικτά ή μαύρα δέρματα έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να προστατεύονται καλύτερα από τον ήλιο, ωστόσο αυτά τα δέρματα αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα όπως καφέ κηλίδες. Για να έχετε λαμπερό και υγιές δέρμα, μπορείτε να υιοθετήσετε μια ρουτίνα ομορφιάς In & Out. Σε συνδυασμό με κρέμες και ορούς για το δέρμα, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να ενισχύσουν το σκούρο δέρμα.

GliSODin Skin Brightening για σκούρες/μαύρες επιδερμίδες

Οι σκουρόχρωμοι τύποι δέρματος που είναι επιρρεπείς σε σκούρες κηλίδες και θαμπό τόνο δέρματος. Tο GliSODin Skin Brightening μπορεί να ολοκληρώσει μια ρουτίνα In & Out. Εκτός από την εφαρμογή μιας τοπικής θεραπείας (κρέμα ή ορό), η λήψη αυτού του συμπληρώματος διατροφής θα δώσει στο δέρμα το όφελος των αντιοξειδωτικών και ομογενοποιητικών ενεργών συστατικών, για να αποκτήσετε ξανά μια φωτεινή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

GLISODIN SKIN BRIGHTENING

fav-logo-glisodin-dark_180x

ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ GliSODin SKIN BRIGHTENING

Το SOD είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό ένζυμο, ικανό να καταπολεμήσει το οξειδωτικό στρες, μια από τις κύριες αιτίες της κυτταρικής γήρανσης.
Πηγή αντιοξειδωτικών, τα συμπληρώματα διατροφής με βάση το λυκοπένιο ντομάτας είναι τέλεια για δέρμα με ατέλειες ή ευαίσθητο ….
Η βιταμίνη C βοηθά στη μείωση της κόπωσης, προστατεύει τα κύτταρα από τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών…
Ενώ τα λίπη μπορεί να είναι επιβλαβή, δεν παρεμβαίνουν όλα τα έλαια στην καλή λειτουργία του σώματός μας. Τα λιπαρά οξέα είναι…

Η ιδιαιτερότητα του μαύρου δέρματος

Το σκούρο ή μικτό δέρμα είναι πιο παχύ από το λευκό δέρμα. Το χρώμα του οφείλεται σε υψηλό ποσοστό μελανίνης, που αποτελεί φυσικό φραγμό ενάντια στις ακτίνες UV. Πιο προστατευμένο από τον ήλιο, το μαύρο δέρμα ζαρώνει ελάχιστα, ωστόσο αυτή η επιδερμίδα υπόκειται σε χρωστικές κηλίδες, είναι ευαίσθητη στην αφυδάτωση και μπορεί να υποστεί τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Το σκούρο δέρμα πρέπει να προστατεύεται για να αποφευχθούν δερματικά προβλήματα.

Οι συμβουλές μας

Σκούρο δέρμα και έλλειψη βιταμίνης D

Το μαύρο δέρμα είναι ευάλωτο. Στην πραγματικότητα, όσο πιο έντονη είναι η μελάγχρωση, τόσο πιο δύσκολο είναι για το σώμα να παράγει βιταμίνη D, στοιχείο είναι απαραίτητο για την καλή υγεία των οστών και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Η βιταμίνης D εκκρίνεται από τον οργανισμό χάρη στον ήλιο. Η έλλειψη βιταμίνης D μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα οστά, να δυσκολέψει τον οργανισμό να απορροφήσει σωστά το ασβέστιο και να προκαλέσει κόπωση. Το σκούρο δέρμα φιλτράρει περισσότερες ακτίνες UVB που είναι απαραίτητες για την καλή σύνθεση της βιταμίνης D, επομένως αυτά τα δέρματα είναι πιο επιρρεπή σε ανεπάρκειες. Οι πηγές τροφίμων που περιέχουν βιταμίνη D είναι λίγες σε αριθμό ή σε περιεκτικότητα. Η βιταμίνη D βρίσκεται σε λιπαρά ψάρια, αυγά, γαλακτοκομικά προϊόντα ή ακόμα και εντόσθια.

Ποια καλλυντική ρουτίνα ομορφιάς είναι κατάλληλη για το μαύρο δέρμα;

Το σκούρο και μαύρο δέρμα είναι εύθραυστο και απαιτεί απαλή, μη λειαντική φροντίδα. Η ενυδατική φροντίδα πρέπει να ενσωματωθεί στη ρουτίνα ομορφιάς για το μαύρο δέρμα. Για την αποκατάσταση του δερματικού φραγμού και τον περιορισμό της απώλειας νερού, η θρεπτική φροντίδα θα παρέχει στο δέρμα τα λιπίδια που χρειάζεται. Η φροντίδα που εστιάζει στις χρωστικές κηλίδες μπορεί να βοηθήσει στην ομοιομορφία της επιδερμίδας. Παρόλο που η μελανίνη είναι προστατευτική χρωστική ουσία του δέρματος, αυτή η φυσική αντίσταση δεν ανοσοποιεί κατά του ηλιακού εγκαύματος ή του καρκίνου του δέρματος, επομένως η χρήση κατάλληλης αντηλιακής προστασίας είναι χρήσιμη και αποτρέπει τον κίνδυνο υπερμελάγχρωσης.

Ποια συμπληρώματα διατροφής είναι κατάλληλα για μαύρες και σκούρες επιδερμίδες;

Για να παρέχει στο σώμα όλα τα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τα μέταλλα που χρειάζεται για καλή υγεία, το μαύρο και το μικτό δέρμα μπορεί να ακολουθήσει μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής. Το GliSODin ενσωματώνει ενεργά συστατικά από τον φυτικό κόσμο στην καρδιά των συνθέσεων του: SOD πεπονιού, πρωτεΐνη σιταριού, εκχύλισμα ντομάτας, έλαιο σπόρων Borage κ.λπ. Το συμπλήρωμα διατροφής GliSODin Skin Brightening βοηθά στην ομογενοποίησης της επιδερμίδας, στην αποκατάσταση του τόνου του δέρματος και την ομορφιά του επιδερμίδας. Το GliSODin Skin Brightening μειώνει επίσης τις χρωστικές κηλίδες στο δέρμα. Οι βιταμίνες C, D, E, το σελήνιο, μπαίνουν στη σύνθεση της φόρμουλας και βοηθούν το δέρμα να ενισχύσει τη λειτουργία φραγμού του. Για να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής, συνιστάται να στραφείτε σε μια υγιεινή διατροφή και να υιοθετήσετε ειδική φροντίδα.