Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

NUHANCIAM X GLISODIN

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Θέλουμε να αναδείξουμε μάρκες που, όπως το GliSODin, χρησιμοποιούν έξυπνα και αρμονικά προσεκτικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά για το δέρμα.
Αφήνουμε τον λόγο στην Muriel Berradia, ιδρυτή της NUHANCIAM.
Πώς γεννήθηκε η μάρκα Nuhanciam;

Η Nuhanciam γεννήθηκε από μια συνάντηση δύο απαιτητικών μυαλών.

Της Muriel Berradia, μιας επιχειρηματία στην καρδιά, από τον κόσμο των αρωμάτων και των καλλυντικών, που ποτέ δεν βρήκε ποιοτικά προϊόντα προσαρμοσμένα στον τύπο του δέρματός της.

Της Jocelyn Bariteau, επιστήμονας, παρασκευάστριας σύνθεσης, δημιουργικής και λάτρης των υφών, που μπόρεσε να καλύψει αυτήν την ανάγκη με απαιτητικές φόρμουλες: μια συγκέντρωση ενεργών συστατικών που διασφαλίζουν αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με μια αυστηρή προσέγγιση στην ασφάλεια των προϊόντων.

Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σκούρο δέρμα και πώς ανταποκρίνονται σε αυτές οι συνθέσεις Nuhanciam;

Οι κύριες ανάγκες της θαμπής έως σκούρας επιδερμίδας είναι: η λάμψη της επιδερμίδας, η περιποίηση των χρωστικών κηλίδων και η ενυδάτωση.

Λόγω της δομής τους και του επιπέδου μελανίνης τους, αυτά είναι δέρματα που είναι πιο επιρρεπή σε χρωστικές κηλίδες. Επίσης, ας είμαστε ειλικρινείς, τα δέρματά μας είναι φτιαγμένα για να ζουν σε ζεστό κλίμα. Ως αποτέλεσμα, το ευρωπαϊκό κλίμα τείνει να τα κάνει θαμπά και στεγνά.

Οι τύποι μας λαμβάνουν υπόψη αυτές τις ιδιαιτερότητες. Ως Ινδή και άμεσα ενδιαφερόμενη, δοκιμάζω όλα τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μας πριν επικυρώσω τη φόρμουλα. Η Jocelyn Bariteau, η οποία είναι και η παρασκευάστριά μας, μπορεί να αναθεωρήσει τις φόρμουλες δεκάδες φορές, ώστε οι θεραπείες να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές. Συνεργαζόμαστε με τους δικούς μας δοκιμαστές και ένα ανεξάρτητο εργαστήριο για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα.

Θέλουμε επίσης να προτιμήσουμε συστατικά φυσικής προέλευσης μεταξύ 95% και 99%. Ένας καλός συνδυασμός φυσικότητας και επιστήμης. Ειδικότερα με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δραστικό συστατικό μας, το Alpha Melight®, το οποίο βρίσκεται σε όλες τις θεραπείες μας κατά των σκοτεινών κηλίδων.

Τα μαύρα στίγματα είναι μια μεγάλη πρόκληση που απαιτεί αποτελεσματικότητα και σεβασμό για το πιο εύθραυστο δέρμα. Ποια είναι η απάντηση της nuhanciam σε αυτή την πρόκληση;

Μέχρι σήμερα, έχουμε ένα προηγμένο τελετουργικό για την αντιμετώπιση των χρωστικών κηλίδων, σεβόμενοι το δέρμα και βελτιώνοντας την ποιότητά του.

Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε καλά το δέρμα σας για να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη φροντίδα. Αυτό περνάει από διάφορα βήματα:

- Καθαρισμός: Προσφέρουμε έναν Απαλό Αφρό Καθαρισμού ή ένα Μικκυλιακό Νερό που αναζωογονεί τη λάμψη.

- Στοχευμένη θεραπεία: Έχουμε την εμβληματική μας θεραπεία, τον ορό Power 4 Anti-Dark Spot, αλλά και την ολοκαίνουργια θεραπεία μας, το Anti-Dark Spot Concentrate, το οποίο είναι ένας στοχευμένος διορθωτής για εντοπισμένα, συχνά επίμονα μαύρα στίγματα. Για τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, προτείνουμε πάντα τη θεραπεία Brightening Eye Contour.

- Ενυδάτωση: Ήταν σημαντικό να καλύψετε τις ανάγκες του κανονικού προς ξηρό, μικτό έως λιπαρό ή ακόμα και αφυδατωμένο δέρμα. Οι πελάτες μας λοιπόν έχουν την επιλογή μεταξύ της κρέμας Unifying Radiance, του Unifying Matifying Fluid ή της Hydra Intense Cream.

Αν θέλω να ξεκινήσω με ένα προϊόν nuhanciam, ποιο θα προτείνατε;

Η εμβληματική θεραπεία μας είναι ο ορός Power 4 Anti-Dark Spot! Από τη δημιουργία του, γνωρίζαμε ότι αυτή η θεραπεία ήταν αναμενόμενη. Μια θεραπεία που σέβεται την επιδερμίδα, δεν την αποχρωματίζει, η οποία λειτουργεί σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και στους ευαίσθητους.

Αυτή η θεραπεία είναι που μας επέτρεψε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας που μας στηρίζουν για περισσότερα από 10 χρόνια!

Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο για να μειώσει τα μαύρα στίγματα και να αποτρέψει την εμφάνιση νέων υπερχρωματισμένων περιοχών. Ενοποιεί την επιδερμίδα και αναζωογονεί τη λάμψη, είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία.

Ποια είναι τα βασικά βήματα για να υιοθετήσετε μια ρουτίνα κατά των σκοτεινών κηλίδων;

Υπάρχουν χειρονομίες που πρέπει να αποφύγετε (να αγγίζετε τα σπυράκια σας, να μην προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο, να μην το ενυδατώνετε κάθε μέρα...) και μερικές για να τις ενσωματώσετε στην καθημερινή ζωή. Ωστόσο, η κανονικότητα, η υπομονή και η πρόληψη είναι το κλειδί.

Θα προσθέσουμε ότι είναι επίσης σημαντικό να αποδεχόμαστε το δέρμα μας όπως είναι. Η ζωή με κηλίδες ηλικίας μπορεί να είναι ψυχολογικά δύσκολη σε καθημερινή βάση. Είναι γεγονός που το συναντάμε καθημερινά με τους πελάτες μας. Είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε να κάνουν αυτό το ταξίδι επιτρέποντάς τους να υιοθετήσουν μια καλή ρουτίνα για να βελτιώσουν το δέρμα τους ενώ την αποδέχονται.

Για να μάθετε περισσότερα για τη Nuhanciam, επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό τους κατάστημα

Ευχαριστώ τη Mélocy από τον λογαριασμό @mbemdifora για αυτές τις πολύ ωραίες φωτογραφίες

Όλες οι συμβουλές μας για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης