Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

SOS: ΔΕΡΜΑ ΕΠΙΡΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το δέρμα μας μερικές φορές καταχράται και μπορεί να είναι επιρρεπές σε ατέλειες. Τα σπυράκια, η ακμή, η ερυθρότητα, οι ουλές μπορούν να εγκατασταθούν στο δέρμα του προσώπου μακροπρόθεσμα. Μια προσαρμοσμένη ρουτίνα ομορφιάς είναι απαραίτητη για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας. Τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να παίξουν κάποιο ρόλο και να βοηθήσουν το δέρμα να ρυθμιστεί καλά.
Δερματικά προβλήματα, ποιες ατέλειες;

Η επιδερμίδα είναι ένα εύθραυστο οικοσύστημα και όλοι οι τύποι δέρματος μπορούν μια μέρα να αντιμετωπίσουν προβλήματα ατελειών. Εάν τα δερματικά προβλήματα τείνουν να είναι συχνά στην εφηβεία, την περίοδο της εφηβείας, δεν γλιτώνουν ούτε οι ενήλικες. Περισσότερες από τις μισές γυναίκες λένε ότι επηρεάζονται συχνά από δερματικά προβλήματα. Οι ατέλειες μπορεί να είναι πολλαπλές: ακμή, σπυράκια, διεσταλμένοι πόροι, χρωστικές κηλίδες, ουλές κ.λπ. Η ακμή είναι το πρόβλημα που φαίνεται να είναι το πιο συχνό. Τα μαύρα στίγματα και οι κωμωδίες αναφέρονται επίσης τακτικά. Γυαλιστερές περιοχές, σπυράκια και μεγάλοι πόροι μπορούν να εμφανιστούν σε όλη τη ζωή.

Οι τύποι μεικτού έως λιπαρού δέρματος είναι οι πιο ευαίσθητοι σε δερματικά προβλήματα. Πράγματι, αυτές οι επιδερμίδες εκκρίνουν περισσότερο σμήγμα, το οποίο αποτελεί ευνοϊκό έδαφος για την εμφάνιση ατελειών. Το κανονικό δέρμα, το ώριμο δέρμα και το ευαίσθητο δέρμα μπορεί επίσης να είναι επιρρεπές σε ατέλειες λόγω πολλών παραγόντων όπως το άγχος, οι ορμονικές αλλαγές, η κούραση ή η κληρονομικότητα που μπορούν να εξηγήσουν τις ατέλειες του δέρματος.

Ορισμένα εξωτερικά στοιχεία όπως η ρύπανση, η σκόνη, το κάπνισμα μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα του δέρματος. Η υγιεινή είναι φυσικά απαραίτητη! Μια διατροφή που είναι πολύ πλούσια σε σάκχαρα και λίπη μπορεί να έχει επιβλαβείς επιπτώσεις στην επιδερμίδα. Η ακατάλληλη φροντίδα μπορεί επίσης να προκαλέσει δερματική αντίδραση.

Γιατί συμπληρώματα διατροφής για να βοηθήσουν το δέρμα με ατέλειες;

Η χρήση κατάλληλων καλλυντικών προϊόντων και η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής είναι καλές πρακτικές για τη φροντίδα του δέρματός σας. Παράλληλα με την κατάλληλη δίαιτα, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμο σύμμαχο. Κρέμες, φυτικά έλαια και άλλα καλλυντικά προϊόντα δρουν στις επιφάνειες, αυτές είναι τοπικές θεραπείες. Τα συμπληρώματα διατροφής που είναι πιθανό να δράσουν στις ατέλειες του δέρματος δρουν σε βάθος, εκ των έσω. Αυτοί οι πολύτιμοι σύμμαχοι μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής του δέρματος και της οξείδωσης των κυττάρων, που ευθύνονται εν μέρει για την ακμή.

Το δέρμα χρειάζεται θρεπτικά συστατικά για την καλή του υγεία. Τα αντιοξειδωτικά είναι οι σύμμαχοι του όμορφου δέρματος, οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι επίσης απαραίτητα για τη σωστή ανανέωση των κυττάρων του δέρματος. Κάθε συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να παίξει ρόλο και να δράσει, εκτός από τον υγιεινό τρόπο ζωής, σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Μειωμένη φυσική άμυνα, συσσώρευση τοξινών, περίσσεια σμήγματος κ.λπ. Η σωστή αναγνώριση του προβλήματος βοηθά στην καλύτερη φροντίδα του δέρματός σας.

Ποια συμπληρώματα διατροφής για δέρμα με ατέλειες;

Τα θρεπτικά καλλυντικά μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος για τη μείωση των ατελειών. Στο GliSODin, προσφέρουμε φόρμουλες που δρουν σε συνέργεια με τα προϊόντα περιποίησης δέρματος και ομορφιάς. Είναι στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος που λαμβάνει χώρα η κυτταρική ανανέωση. Οι τοπικές κρέμες και θεραπείες επομένως έχουν μόνο δράση που περιορίζεται στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Το GliSODin Skin Radiance είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για δέρματα με ατέλειες. Το SOD του πεπονιού, τα προστατευτικά αντιοξειδωτικά και τα ενοποιητικά ενεργά συστατικά βοηθούν στην πρόληψη της εμφάνισης κηλίδων. Το συμπλήρωμα διατροφής Skin Radiance περιέχει βιταμίνη C που βοηθά τον οργανισμό να προστατευτεί από το οξειδωτικό στρες. Το έλαιο σπόρων μποράγου διευκολύνει την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και καταπραΰνει το δέρμα που είναι επιρρεπές σε ερεθισμούς. Οι φόρμουλες που έχει αναπτύξει η μάρκα προστατεύουν, καταπραΰνουν και διορθώνουν ορισμένα προβλήματα χάρη στα φυσικά ενεργά συστατικά που περιέχουν.

Το ατελές δέρμα απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Ο καθημερινός καθαρισμός του δέρματος με φυσικά προϊόντα συμβάλλει στην καλή του υγεία, μια διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά προάγει το όμορφο δέρμα. Τα φυτικά έλαια μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμο σύμμαχο για την επιδερμίδα του προσώπου, ενυδατώνουν σε βάθος και απαλά. Τέλος, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να δράσουν για να βελτιώσουν την κατάσταση του κηλιδωμένου δέρματος.

Όλες οι συμβουλές μας για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης