Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ – THOMAS JOSSE

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πώς να μην αγαπήσεις αυτή την εποχή, όπου το φως ενός χειμωνιάτικου ήλιου συνυπάρχει με τη φρεσκάδα μιας εποχής;
Η ΛΑΜΨΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

Τα χρώματα το χειμώνα είναι λιγότερο φωτεινά αλλά πιο ζεστά, οι μυρωδιές λιγότερο όξινες αλλά πιο καθησυχαστικές, οι μέρες πιο σύντομες αλλά πιο πυκνές… Το στοίχημα στη λάμψη του είναι η βεβαιότητα ότι θα διορθωθεί ένα χαρακτηριστικό της εμφάνισής του χωρίς να έρχεται σε αντίθεση με την ταυτότητά του….

Ποτέ η λάμψη δεν δημιούργησε τόσες προσδοκίες, επιθυμίες και εμμονές, μπορούμε να μιλήσουμε για επανάσταση; Με ορούς που γίνονται αέρινοι, κρέμες που γίνονται προστασίες, το γαλάκτωμα που εκτείνεται πέρα από το πρόσωπο για να καλύψει όλο το σώμα, το Glisodin μας φέρνει τη στοματική οδό με ένα συμπλήρωμα διατροφής από το εργαστήριο Isocell με βάση το εκχύλισμα καρπού πεπονιού, το έλαιο από σπόρους Borage, το μούρο Acerola εκχύλισμα, εκχύλισμα φρούτων ντομάτας, εκχύλισμα περικαρπίου φρούτου πορτοκαλιού, συνένζυμο Q10, βιταμίνες D και E και σελήνιο.

Ταυτόχρονα, για να αποκτήσετε ξανά λεία και λαμπερή επιδερμίδα, είναι προτιμότερο να συνδυάσετε καλλυντικά για την αποτοξίνωση του δέρματος από τα νεκρά κύτταρα και ταυτόχρονα να αναζωογονήσετε την εξωκυτταρική μήτρα για να αναζωογονήσετε το νέο κολλαγόνο.

ΣΥΜΒΟΥΛH ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Εάν το δέρμα σας είναι παχύ, τότε μπορεί να χρειαστεί γλυκολικό οξύ, εάν έχει ελαφρά φλεγμονή με μικροκύστεις το σαλικυλικό οξύ θα εκτιμηθεί, εάν δεν έχει φως μπορούμε να προσθέσουμε βιταμίνη C στη φόρμουλα καθαρή ή εάν η παραγωγή κολλαγόνου είναι βουρκωμένη και ρετινόλη θα συνιστάται.

Τι θα γινόταν αν η ακτινοβολία γινόταν το νέο σας άγιο δισκοπότηρο;

Editor Thomas Josse : Από μικρός κατάλαβα ότι με έλκουν οι εικόνες και η ομορφιά. Αυτή η παρόρμηση μου επέτρεψε να δημιουργήσω το 2014 ένα από τα πρώτα ιστολόγια που συνδυάζουν μια φιλοσοφική και επιστημονική πένα, αλλά πάντα εμπνευσμένη, για να δώσω απαντήσεις και να εγκαταστήσω έναν νέο διάλογο μεταξύ του ευρύτερου κοινού, της ιατρικής και της αισθητικής χειρουργικής. Μετά από μερικές συναντήσεις, αποφάσισα το 2015 να δημιουργήσω το πρακτορείο μου για να καλύψει διάφορες αποστολές που κυμαίνονται από τη δημιουργία έως τη διαχείριση της εικόνας του επαγγελματία στο διαδίκτυο, αλλά και την παρουσία βιομηχάνων – συνεδρίων στα social media. Παίρνω επίσης μέρος σε συνέδρια μορφωμένων κοινωνιών – εργαστήρια – για να ευαισθητοποιήσω τους επαγγελματίες και τους βοηθούς για τη σημασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις δραστηριότητές τους.

Όλες οι συμβουλές μας για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης