Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΗΛΙΟΥ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στοματικά καλλυντικά

Τα Nutricosmetics είναι συμπληρώματα διατροφής που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν οφέλη στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, βελτιώνοντας έτσι την υγεία και την εμφάνισή τους.

Σε αυτήν την κατηγορία συμπληρωμάτων διατροφής, ορισμένα σκευάσματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την προετοιμασία του δέρματος για την έκθεση στον ήλιο. Πράγματι, ο ήλιος είναι η κύρια εξωτερική αιτία γήρανσης και μελάγχρωσης του δέρματος. Οι υπεριώδεις ακτίνες δημιουργούν ελεύθερες ρίζες στην επιφάνεια του δέρματος, οι οποίες μπορούν να διασπάσουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη, να προκαλέσουν αφυδάτωση, ανομοιόμορφο τόνο δέρματος και να οδηγήσουν στην εμφάνιση χρωστικών κηλίδων.

Προειδοποίηση! Αυτά τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν τις συστάσεις για χρήση:

• Εφαρμογή κατάλληλου αντηλιακού

• Φορώντας προστατευτικά γυαλιά

• Φορώντας καπέλο ή καπέλο

Πώς λειτουργεί;

Οι αντηλιακές κάψουλες δεν λειτουργούν ως τοπικό αντηλιακό. Δεν δημιουργούν ένα στρώμα προστασίας που μπλοκάρει τις ακτίνες και τις εμποδίζει να διεισδύσουν στο δέρμα. Αντίθετα, σχηματίζουν ένα περιβάλλον στο δέρμα για να καταπολεμήσουν τις ελεύθερες ρίζες για να τις αποτρέψουν από το να προκαλέσουν βλάβη. Επομένως, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό.

Αυτή η δράση σε συνδυασμό με τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής και την εφαρμογή ενός προστατευτικού αντηλιακού προσφέρει στο δέρμα σας μια ασπίδα XXL για να το προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες που σχετίζονται με αυτή την υπεριώδη ακτινοβολία.

Μια ανοιχτή κλινική μελέτη σχετικά με την αποτελεσματικότητα του GliSODin πραγματοποιήθηκε σε 120 γυναίκες και 30 άνδρες με δέρμα που αντιδρά στον ήλιο. Εκτός από την τακτική εφαρμογή αντηλιακού, ο καθένας έπαιρνε 2 κάψουλες GliSODin την ημέρα:

• Το 88% θεώρησε ότι η ποιότητα ζωής του είχε βελτιωθεί

• Το 73% είπε ότι το δέρμα του ήταν καλύτερα προετοιμασμένο για τον ήλιο

Όλες οι συμβουλές μας για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης