Υπεύθυνος κυκλοφορίας : MEDICINUS Παραγγελίες +0030 6937001082
Δωρεάν μεταφορικά

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ;

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ένας υγιεινός τρόπος ζωής και μια προσαρμοσμένη ρουτίνα ομορφιάς συμβάλλουν στην καλή υγεία του σώματος. Τα συμπληρώματα διατροφής βοηθούν στη διατήρηση της υγείας, καλύπτουν ορισμένες ελλείψεις και θεραπεύουν διατροφικές ανισορροπίες. Τα φυτά και τα εκχυλίσματα που περιέχονται στα συμπληρώματα διατροφής το καθιστούν ένα φυσικό προϊόν που φροντίζει απαλά το σώμα.
Τα οφέλη των συμπληρωμάτων διατροφής

Τα συμπληρώματα διατροφής, που υπάρχουν σε διάφορες μορφές, μπορούν να έχουν την όψη χαπιών, καψουλών, δισκίων, σκονών ή υγρών. Κάθε συμπλήρωμα διατροφής καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες. Αυτά τα προϊόντα συμπληρώνουν μια δίαιτα και σε καμία περίπτωση δεν την αντικαθιστούν. Ένα συμπλήρωμα διατροφής αποτελείται από μέταλλα και βιταμίνες που συχνά είναι ανεπαρκή στο ανθρώπινο σώμα.

Όλες οι βιταμίνες που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός δεν συντίθενται από το τελευταίο, μόνο μέσω της τροφής αντλεί ο οργανισμός τα απαραίτητα στοιχεία για τη σωστή λειτουργία του. Επομένως, η κατανάλωση συμπληρωμάτων διατροφής καθιστά δυνατή την παροχή πρόσθετων μικροθρεπτικών συστατικών για την κάλυψη ορισμένων ελλείψεων. Διαφορετικά συστατικά αποτελούν τα συμπληρώματα διατροφής: θρεπτικά συστατικά, μεταλλικά άλατα, απαραίτητα λιπαρά οξέα, αμινοξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία. Τα φυτά, τα τρόφιμα και άλλα συστατικά επιλέγονται αυστηρά για τη συγκεκριμένη σύνθεσή τους.

Φυσικά συμπληρώματα διατροφής για καλύτερη υγεία

Χρήσιμα σε διαφορετικές ηλικίες ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να συμμετάσχουν στη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος, να προάγουν τη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, να μειώσουν την εμφάνιση κηλίδων κ.λπ. ταλαιπωρίες της καθημερινής ζωής: άγχος, ακμή, πεπτικά προβλήματα, θαμπή επιδερμίδα, κόπωση κ.λπ. Αυτές οι θεραπείες μπορεί να είναι φυσικές ή συνθετικές. Η διαφοροποίηση μεταξύ τους είναι σημαντική. Συνθετικά συμπληρώματα ή από πετροχημικά είναι λιγότερο ενδεδειγμένα.

Τα συμπληρώματα διατροφής βοηθούν το σώμα να ανταποκριθεί καλύτερα στο οξειδωτικό στρες, το δέρμα να προετοιμαστεί καλύτερα για τον ήλιο, το σώμα να διαχειριστεί καλύτερα το στρες και τη ρύπανση. Το δέρμα είναι ένα εύθραυστο οικοσύστημα, η εφαρμογή κρεμών, βάλσαμων, ορών ή γάλακτος το προστατεύει. Για τη μείωση της επίδρασης των ελεύθερων ριζών, που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την πρόωρη γήρανση, και για την ενίσχυση της προστασίας που προσφέρει η εφαρμογή ενυδατικών κρεμών και θεραπειών στην επιδερμίδα, τα συμπληρώματα διατροφής μπορεί να είναι αποτελεσματικά. Μπορούν να βοηθήσουν τον κατεστραμμένο ιστό του δέρματος να αναδομηθεί καλά. Ο υγιεινός τρόπος ζωής, η ελεγχόμενη διατροφή και η τακτική λήψη συμπληρωμάτων διατροφής βοηθούν το δέρμα να δημιουργήσει ένα δερματικό φραγμό.

Τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής είναι εκχυλίσματα φυτών, ριζών, λαχανικών ή φρούτων. Μια θεραπεία προσφέρει οφέλη στον οργανισμό. Η γαλλική κατασκευή υπόκειται σε αυστηρούς νόμους και κανονισμούς. Τα προϊόντα μπορούν να είναι 100% φυσικά όταν είναι οι δραστικές ουσίες, τα έκδοχα, οι κάψουλες ή άλλες ενώσεις. Ορισμένες ουσίες μπορεί να είναι συνθετικές για να εγγυηθούν καλύτερη σταθερότητα στο τελικό προϊόν ή να αφομοιωθούν καλύτερα. Αυτές οι ουσίες μπορεί να είναι πανομοιότυπες με τη φυσική μορφή χωρίς ωστόσο να προέρχονται από πετροχημικά. Τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον. Πράγματι, οι φυσικές πηγές από τις οποίες εξάγονται τα δραστικά συστατικά είναι ελεγχόμενες και ανήκουν σε προστατευόμενους και ποιοτικούς γεωργικούς τομείς.

Τα φυσικά ενεργά συστατικά των συμπληρωμάτων διατροφής GliSODin

Οι κάψουλες ή κάψουλες προέρχονται από την επιστήμη και τη φύση. Κάθε προϊόν έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Τα σκευάσματα GliSODin εξάγονται από φυτά. Το πεπόνι και το σιτάρι είναι τα κορυφαία φυσικά συστατικά της μάρκας. Τα πεπόνια Luberon είναι πλούσια σε SOD, Superoxide Dismutase, ένα πολύ αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό ένζυμο, το οποίο βοηθάει ιδιαίτερα στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες, το οποίο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη γήρανση των κυττάρων.

Κάθε πεπόνι προετοιμάζεται προσεκτικά, αφαιρείται η φλούδα, τα κουκούτσια αφήνονται στην άκρη, η σάρκα μετατρέπεται σε συμπυκνωμένο χυμό. Ένα άλλο φυσικό συστατικό των προϊόντων GliSODin: σιτάρι. Η γλιαδίνη, μια πρωτεΐνη που εξάγεται από το σιτάρι κάνει το SOD αποτελεσματικό. Το πεπόνι λοιπόν προσφέρει το αντιοξειδωτικό ένζυμο και το σιτάρι την προστατευτική πρωτεΐνη για φυσικά συμπληρώματα διατροφής.

Τα φυσικά συστατικά των συμπληρωμάτων διατροφής

Αυτά τα προϊόντα βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμήσει το οξειδωτικό στρες, μειώνουν τα σημάδια γήρανσης ή παρέχουν γενική άνεση στον οργανισμό. Η γαλλική κατασκευή φυσικών προϊόντων εγγυάται την ποιότητα και επιτρέπει την ιχνηλασιμότητα. Κάθε φυσικό συμπλήρωμα διατροφής περιέχει ενεργά συστατικά που εξάγονται από φυσικές πηγές, μπορεί να είναι αντιοξειδωτικά, ιχνοστοιχεία, έλαια πλούσια σε απαραίτητα λιπαρά οξέα.

Το έλαιο σπόρων μποράγου προσφέρει περιεκτικότητα σε βασικά λιπαρά οξέα, αυτό το φυτικό ενεργό συστατικό είναι εξαιρετικό για τη διατήρηση όμορφου δέρματος, οι ρυτίδες, η ξηρότητα του δέρματος ή η δερματοπάθεια μπορούν να μειωθούν.

Το έλαιο μούρων από ιπποφαές περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε Ωμέγα-7, ένα από τα πιο σπάνια λιπαρά οξέα. Αυτό το φυτικό έλαιο μαλακώνει το δέρμα και μειώνει την ξηρότητα του δέρματος.

Το λυκοπένιο είναι μια χρωστική ουσία από την ντομάτα, ανήκει στην οικογένεια των καροτενοειδών. Αυτό το πολύτιμο συστατικό βοηθά το δέρμα να ανακάμψει καλά μετά την έκθεση στον ήλιο.

Το λάδι κριλ συνδέεται άμεσα με τον πλούτο που μας προσφέρει η βιοποικιλότητα. Ένα μικρό καρκινοειδές, κριλ τρέφεται με φυτοπλαγκτόν. Από μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον αλιεία (εγκεκριμένη από διεθνείς οργανισμούς προστασίας του περιβάλλοντος όπως η πιστοποίηση WWF ή MSC), αυτό το λάδι προσφέρει μια ιδιαίτερα καθαρή πηγή Ωμέγα-3. Βοηθά στη βελτίωση της γενικής εμφάνισης της επιδερμίδας, αυτό το λάδι είναι γεμάτο λιπαρά οξέα που το σύστημά μας δεν μπορεί να παράγει από μόνο του.

Τα μούρα Acerola είναι πηγή βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών. Πηγή ενέργειας, ευεξίας και ζωτικότητας, τα μούρα Acerola μπορούν να μειώσουν την κούραση, να ενισχύσουν τις φυσικές άμυνες και να καταπολεμήσουν τη δράση των ελεύθερων ριζών.

Ο ψευδάργυρος είναι ένα ιχνοστοιχείο με πολλαπλές ιδιότητες, δρα στο ανοσοποιητικό σύστημα και την ποιότητα του δέρματος. Ο ψευδάργυρος μπορεί να συμβάλει στην καλή υγεία των μαλλιών, στην καλή λειτουργία της όρασης, της όσφρησης και της γεύσης. Η ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση βοηθά τον οργανισμό να καταπολεμήσει τις καρδιαγγειακές παθήσεις και να μειώσει τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών.

Το σελήνιο είναι ένα ιχνοστοιχείο που βοηθά στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες και βοηθά στη μείωση της γήρανσης των κυττάρων, βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η κατανάλωση φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής ενισχύει τη φυσικότητα του σώματός μας, αυτό το εύθραυστο οικοσύστημα αξίζει ήπια φροντίδα που προστατεύει την υγεία.

Όλες οι συμβουλές μας για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης